Hilltown'da Baharın Tadına Bak

Hilltown'da Baharın Tadına Bak

Tarihler: 21 Nisan 2019 Pazar ~ 22 Nisan 2019 Pazartesi 15.00 - 17.30

Yer: Hilltown Küçükyalı AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2019 ~ Nis 22, 2019

İstanbul’un Anadolu yakasında ziyaretçilerine yeni nesil alışveriş ve yaşam merkezi deneyimi sunan Küçükyalı Hilltown AVM, baharın tadını en güzel şekilde çıkarmak isteyenleri bekliyor.

Lezzetli Bir Hafta Sonu
Baharı simgeleyen lezzetler 20-21 Nisan’da Hilltown AVM’de. Farklı lezzetlerin misafirlere ikram edileceği etkinlikte, ünlü şefler ise kendi lezzetlerini paylaşacak. Etkinlikte 20 Nisan Cumartesi günü ünlü şef Hazer Amani ile Fireroom leziz mini hamburgerlerini sunarken, Instagram’da sevilen yemek bloggerı Margaux The Cook bahar kurabiyelerini misafirlere ikram edecek. Sevilen şef Özlem Mekik ise Türk mutfağının sevilen mezelerinden yeşil elmalı kabak sızma, pancarlı kısır ve çağla yoğurtlamasını sunacak. İstanbul’daki müdavimleri için İzmir’den gelecek olan Alaçatı Tatlıcısı İmren, çok sevilen tatlılarından keşkül, profiterol, sakızlı muhallebi, irmik helvası, sakızlı kurabiye, Kavala kurabiyesi ve lorlu kurabiyesini sunuyor olacak. Shot 34 ise bahar enerjisini taşıyan taze meyveli bahar içeceklerini Hilltown misafirlerine ikram edecek.

21 Nisan Pazar günü ise Filiz makarna, bahar lezzetleri ile hazırlayacağı makarnalarını ziyaretçilerle paylaşacak. Türkiye'nin önemli şeflerinden Deniz Temel ve Tuğba Yazıcı Temel ile Alaf Sokak ise bun ekmeklerinde cağ kebabı sunarak misafirlere farklı bir deneyim yaşatacak. Arch Snacks son zamanların yükselen trendi sağlıklı atıştırmalıklarını sunarken, Shot 34 meyveli bahar içeceklerini sunacak. Mipdoint ise misafirlere mücver, çilekli tartolet, şirozbek coconut ve kıtır enginar topları ikram edecek.

p>Baharın Enerjisi Hilltown AVM’de
Baharı dinamik karşılamak isteyenler ise Hilltown AVM ve MacFit’in düzenleyeceği FitDance ve Cycle etkinliklerine katılma şansı bulacak. 20 Nisan 14:00’da Harun Yazman ile FitDance ve 21 Nisan 15:00’da Aykut Yeşilöz ile Cycle ile misafirler baharın enerjisini hissedecek. Müziğin de eksik olmayacağı etkinlikte 20 Nisan Cumartesi Zuhal Müzik flüt ve piyano keyfi yaşatırken, 21 Nisan Pazar günü ise misafirlere piyano dinletisi sunacak.

Etkinlikler saat 15:00 ve 17:30 arasında Hilltown Bulutlu Meydan’da misafirlerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT