Hilton Istanbul Maslak, Bir Dilek Tut Derneği ile Çocukların Hayallerini Gerçekleştiriyor

Hilton Istanbul Maslak, Bir Dilek Tut Derneği ile Çocukların Hayallerini Gerçekleştiriyor

Tarihler: 25 Aralık 2018 Salı ~ 02 Ocak 2019 Çarşamba

Yer: Hilton Istanbul Maslak

Adres: muvakkithane cad. sığırcık sok. no:3 Emirgan İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2018 ~ Oca 2, 2019

Hilton Istanbul Maslak, yeni yıl ruhunu yaşayamayan çocukları biraz olsun mutlu edebilmek için Bir Dilek Tut Derneği ile anlamlı bir projeye adım attı. Otelin lobisinde yer alan dilek ağacının üzerindeki fiyonklardan her biri, bir çocuğun yeni yıl dileğini simgeliyor. Çocukları mutlu etmek isteyenler, fiyonklardan birini alarak onların hayallerini gerçekleştirebiliyor.

Yılbaşı telaşının ve hediye heyecanının başladığı şu günlerde Hilton İstanbul Maslak, hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden 3-18 yaş arası çocukların, kalplerinde yaşattıkları dilekleri gerçekleştiren Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish® Türkiye) ile bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Tüm çocukların heyecanla ve sabırsızlıkla bekledikleri bu dönemde, hastalıkla mücadele eden çocukları biraz olsun mutlu edebilmek için gerçekleştirilen ‘Dilek Ağacı’ projesi ile hayaller gerçeğe dönüşüyor.

2 Ocak 2019 tarihine kadar otelin lobisinde yer alacak Dilek Ağacı’ndaki her bir fiyonk bir çocuğun dileğini temsil ediyor. Bu bir boyama kitabı da olabiliyor uzaktan kumandalı araba da. Eğer siz de bu projeye destek olmak istiyorsanız, fiyonklardan birini seçerek lobi alanında yer alan Concierge bölümüne başvurabilir ve bir çocuğu mutlu edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT