HUPALUPA GO Çocuk Festivali

Tarihler: 29 Mayıs 2023 Pazartesi ~ 29 Mayıs 2023 Pazartesi 29 Mayıs 2023 11:00

Yer: Ataşehir Golf Club

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hupalupa Go Çocuk Festivali Ataşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2023 ~ May 29, 2023

Çocukların aileleriyle birlikte keyifli ve nitelikli vakit geçirebilmesini misyon olarak üstlenen HUPALUPA, şimdi de HUPALUPA GO markasıyla, “Eğlence Her Yerde” diyerek, eğlenceyi açık havaya taşıyor!

Geçtiğimiz hafta ATAŞEHİR GOLF CLUB’da ilkini düzenlediğimiz HUPALUPA GO Festivali, yepyeni dev oyun parkurları, birbirinden farklı sahne şovları, zengin yiyecek-içecek alternatifleriyle, yoğun talep üzerine 26-27-29 Mayıs tarihlerinde devam ediyor.

Festival, Nickoledeon’ın Sponge Bob, Paw Petrol, Dora ve Ninja Turtles gibi ünlü kahramanlarına da ev sahipliği yaparak küçük hayranlarını eğlendirirken, yetişkinler golf, bowling, futbol dart, air hockey gibi oyunlarda yarışabilir veya dev parkurlarda çocuklara eşlik ederek enerjilerini atabilirler.

Gösteri sahnesinde Nickoledeon özel şovlarının yanı sıra, Hupalupa Kupası’nı kazanabileceğiniz ödüllü aile yarışmaları, sürpriz sahne şovları belli bir program dahilinde ücretsiz olarak

Etkinlik Kuralları:

-  Biletler satın alınan gün ve seans içindir. Lütfen biletinizin tarihine ve seans saat aralığına dikkat ediniz.-  Satın alınan biletler iade alınmamaktadır.-  2 yaş ve üzeri tüm ziyaretçiler bilete tabidir.-  Bileti olan katılımcı festival alanı içindeki tüm etkinliklere ücretsiz katılır. Sadece yiyecek içecek ihtiyaçları için ek ücret ödenir.-  Ebeveynler, festival süresince oyun parkurları, atölye, stant ve gösteri alanları dahil her alanda çocuklarına eşlik etmek zorundadır. Çocuklar emanet alınmayacaktır.-  Oyun alanları, yaş grupları, süreleri ve katılımcı çocuk sayıları farklılık gösterebilmektedir. Oyun alanındaki hosteslerimizin yönergeleri sizlerle paylaşacak.-  Festival alanına evcil hayvan ile giriş yapılamamaktadır.-  Festival alanı içerisinde sigara kullanımı yasaktır.- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizasyona ait olup, katılımcı etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Festivale giriş ve çıkışlar, HUPALUPA GO Festivali’nin belirlediği kural ve düzenlemelere bağlı olarak yapılır. Bilet kontrolünden sonra hem çocuğa hem de çocuğa eşlik eden ebeveyne bileklik takılır.- Bileklikler ait oldukları seans içerisinde festival alanına giriş çıkış için kullanılacaktır, bileklik çıkartıldığı takdirde katılımcı tekrar festival alanına giremez. Öyle bir durumda katılımcı bilet ibraz etmek zorundadır.- Festival alanına her türlü kesici, delici ve yaralayıcı alet ile giriş yapmak tehlikeli ve yasaktır.- HUPALUPA GO Festivali, ziyaretçilerin şahsi eşyalarıyla ilgili hiçbir sorumluluğu üstlenmemektedir.

Sıkça Sorulan Sorular (SSS)- Hem yetişkinler hem çocuklar ayrı bilet mi almalı?+Evet, 0-2 yaş aralığı dışındaki herkes biletlidir.

-Her atölye ve oyun alanı için ayrı bilet mi alınıyor?+Hayır. Festival için 1 adet bilet alınıyor; festival alanına giriş anından itibaren, festival kapsamındaki tüm atölyelere, gösteri ve oyun alanlarına katılım ücretsizdir. Alanda sadece yiyecek-içecek için ek ücret ödenecektir.

-Çocuklar oyun alanlarına ve etkinliklere nasıl giriş yapacaklar?+Festival alanına girdiğiniz andan itibaren farklı dallardaki oyun parkurları ve atölyeleri, farklı yaş gruplarına göre hizmet verecek. Çocuklar kendi yaş grubuna uygun olan oyun parkuru veya atölyeye hostes arkadaşlarımızın yönlendirmelerine göre girebilecek. Gösteri sahnesi üç gün boyunca coşkusunu sürdürecek.-Refakatçiler, çocukları oyun alanlarına emanet edebilecek mi?+Hayır, refakatçiler alanda bulundukları süre boyunca çocuklara eşlik etmelidir.-Gerektiğinde, alandan ayrılıp tekrar giriş yapabilir miyiz?+Alana girişte hem ebeveynler hem de çocuklara girişte, biletini almış olduğunuz seansın bilekliği takılacaktır. Bilekliğinizi çıkarmadığınız sürece alana tekrar giriş yapabilirsiniz.

 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT