İstanbul Muhafızları - Saklı Sandık

Tarihler: 18 Kasım 2018 Pazar ~ 18 Kasım 2018 Pazar 18 Kasım 2018 10:00

Yer: Ayasofya Müze Kafe

Ücret: - Yetişkin 125.00 TL, Çocuk 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2018 ~ Kas 18, 2018
İstanbul'un Muhafızları Saklı Sandık etkinliğinde çocuklar çok eğlenecek.

"Ayasofya Müzesi’ni ve Yerebatan Sarnıcı’nı gezerek saklı sandığı açmak için gerekli olacak kodları topluyoruz. Öğrendiğimiz bilgileri not aldıktan sonra bir dehlize giriyoruz. Bizi fark etmemeleri için ise o döneme ait kıyafetler giyiyor, hedefimize ulaşıyoruz.

Çocuklarınıza unutamayacakları bir hafta sonu İstanbul’un Muhafızları Turu! Heyecanın içinde zamanda yolculuk yaparken, tarihin derinliklerinde eğlenerek o kadar çok şey öğrenecekler ki… Danışmanımız çocuklar için 3 ciltlik “Efsane İstanbul” kitabının yazarı Ömer Kokal. 

"Hoşgeldin İstanbul’un koruyucusu
Sevgili Dostum,
Bu sefer ki görevin Yerebatan Sarnıcında keşfe çıkıp, Ayasofya’daki gizemli hikayeleri dinlemen...

Ancak bu o kadar kolay değil. Bunun için zamanda yolculuk yapıp Osmanlı İmparatorluğunun en güçlü olduğu dönemlere gitmen gerekiyor. Burada seni bekleyen birçok bulmaca ve soru ile karşılaşacaksın, bu yüzden Bilgin Ömer’den yardım istemen ve onu can kulağı ile dinlemen gerekli.

Bu kadarla da bitmiyor. Seni fark etmemeleri için o dönemin kıyafetlerini de Magnaura Dehlizinde bulmalı ve onlardan biri gibi giyinmelisin.Seni bekliyoruz!

Adını, yaşını ve boyunu bizimle paylaş."

Fiyata Dahil Olan Hizmetler
* Ömer Kokal ile Uzman rehberlik hizmeti ve söyleşiler,
* Sultanahmet köftecisinde yemek
* Sürprizler ve kostümler

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
* Yetişkinler için Müze Kart (Geçerli müze kartı olan misafirlerimizin kartlarını yanlarında getirmelerini rica ederiz. Müze Kartı olmayan annelerimiz bir defaya mahsus olmak üzere 70 TL karşılığında bir sene boyunca kullanacakları ve Türkiye’deki tüm Müzelerde geçerli olan Müze Kart çıkartmaktadırlar.)
* Kişisel harcamalar
* Yemekte alınacak ektra içecekler

- Etkinliklere, çocuklar anne ve/veya babalarıyla katılım sağlayabilir. Çocuklar, tek başına etkinliklere katılım sağlayamazlar.- Bilet alım işleminizi tamamlamanız ardından ailemle geziyorum ekibine 0544 564 04 04 numaralı telefondan ya  da nilsu@ailemlegeziyorum.com.tr mail adresinden ulaşıp rezervasyonunuzu yaptırmanız zorunludur. Aksi takdirde biletiniz geçerli sayılmayabilir.- Profesyonel danışmanlar, rehberler, tarihçiler ve ailemle geziyorum ekibi tarafından hazırlanan interaktif gezi programları.- 5-12 önerilen yaş sınırımız fakat genç gezginlerimizi en iyi tanıyan aileleridir. Bu nedenle kararı anne ve babalarımıza bırakıyoruz.- Gerçekleştirdiğimiz her tur farklı bir kültür, farklı bir heyecan. Bu nedenle en doğru program akışını Ailemle Geziyorum ekibinden alabilirsiniz. Buluşma rotalarımız, turların süresi gibi soruların hepsinde Ailemle Geziyorum ekibi sizlerin yanında olacaktır.- Hava koşullarından kaynaklanan olumsuzluklar sonucu meydana gelecek teknik sorunlarda ve bu gibi nedenlerle etkinlik alanının kısmen veya tamamen geçici bir süre ziyarete kapatılması nedeniyle, organizasyon firması tarafından sorumluluk kabul edilmemektedir.- Tur bilgilendirmesi e posta adresinize, tur tarihinden 2 gün önce iletilecektir.- Kalkış noktası / buluşma yerleri hakkında en net bilgi için bizlere 0544 564 04 04 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT