İyi Hissetmenin 21 Günü

İyi Hissetmenin 21 Günü

Tarihler: 02 Nisan 2018 Pazartesi ~ 21 Nisan 2018 Cumartesi

Yer: Hillside City Club

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2018 ~ Nis 21, 2018

Kuruluşundan bugüne sahiplenip öncülük ettiği “İyi Hissettirme” misyonu ile spordan daha fazlasını vadeden Hillside City Club Etiler, yeni deneyimler yaşayıp ilham verici keşifler yapmanın mümkün olduğu bir program hazırladı: “21 Days of Feeling Good“. 1 Nisan’da başlayacak ‘İyi Hissetmenin 21 Günü’ programı sporun yanında seçilecek deneyimlerle hem bedeni ve hem ruhu besliyor.

Şehirlilerin spor, eğlence, keyif, rahatlama ve buluşma noktası Hillside Etiler, 1-21 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştireceği ‘İyi Hissetmenin 21 Günü’ programıyla katılımcılarına iyi hissettirecek yepyeni alışkanlıklar kazandırmayı hedefliyor. Baharın gelişini kutlayan “İyi Hissetmenin 21 Günü” kapsamında renkli sohbetlerden, kült filmlere, atölye ve tadım aktivitelerinden özel spor deneyimlerine uzanan renkli bir program hazırlandı.

Katılımcıların iyi alışkanlıklar edinirken ufkunu genişletecek programı, 21 gün boyunca Hillside üyesi olmayan misafirler de deneme imkanı bulacak. Mobilet’ten satışa sunulan etkinliklerle ilgili bilgi, kayıt seçenekleri ve program detayları @21DaysofFeelingGood Instagram hesabında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT