Jack Wolfskin ile Doğaya Dönüş İstanbul Kampı

Jack Wolfskin ile Doğaya Dönüş İstanbul Kampı

Tarihler: 04 Mayıs 2019 Cumartesi ~ 05 Mayıs 2019 Pazar

Yer: İstanbul Kilyos Doğa Okulu

Ücret: 90 TL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2019 ~ May 5, 2019

Dünyada outdoor giyim ve ekipmanlarıyla en çok tercih edilen markaların başında gelen Jack Wolfskin, 4–5 Mayıs 2019 tarihleri arasında İstanbul Kilyos Doğa Okulu‘nda “Jack Wolfskin ile Doğaya Dönüş Kampı“ etkinliğini gerçekleştirecek. Etkinlik sezon finali olacağı için eğlenceli aktiviteler de düzenlenecek.

Outdoor sporlarına yönelik yeni teknolojiler geliştiren Jack Wolfskin‘in gerçekleştireceği “Jack Wolfskin ile Doğaya Dönüş İstanbul Kampı“ etkinliğinde kampta kullanılan ekipmanlar, kamp tavsiyeleri, kampta ateş yakma, kamp bıçaklarının kullanımı, kamplarda vahşi hayvanlar, kamp mutfağı, kamp yaparken dikkat edilmesi gereken konular hakkında katılımcılara atölye çalışmaları düzenlenerek kampçılıkla ilgili temel bilgiler paylaşılacak.

İstanbul içinde doğada yaşam
Organizasyonu Melke On The Road ve Tek Başına da Olur tarafından yapılan etkinliğin kamp yaşamında sabah egzersizi, doğa yürüyüşü, temel kampçılık atölyesi, ateş yakma atölyesi, ödüllü ateş yakma yarışması, ahşap atölyesi, vahşi hayvanlar atölyesi, yenilebilir bitkiler atölyesi, okçuluk atölyesi, astronomi uzmanı eşliğinde gökyüzü gözlemi gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirilecek. Kampa dileyenler kendi çadırlarıyla katılabilecekleri gibi tesisten çadır kiralayarak da konaklayabilecek. Katılım ücretinin kişi başına 90 TL olduğu belirtiliyor. Cumartesi günü günübirlik katılımlar eğitimler dahil kişi başı 50 TL. Ekipman kiraları kamp ücretine dahil edilmiyor. 6 yaşından küçük çocuklara ücretsiz olan kampta, 6–10 yaş arası çocuklara yüzde 50 indirim yapılıyor.

Etkinliğe katılanlar kentin stresinden ve kaotik ortamdan uzaklaşarak iki gün boyunca doğada birlikte kamp hayatı yaşayacak. Outdoor sporlarında dünyanın en çok tercih edilen markalarının başında gelen Jack Wolfskin, zorlu hava koşullarında güvenli bir kullanım yaratmak amacıyla gelişmiş teknolojiler kullanarak outdoor giyim ve ekipmanları üretiyor. Jack Wolfskin doğada gerçekleştirdiği etkinlikleri jackwolfskinturkiye instagram adresinde takipçileriyle paylaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT