Jurassic Land'den Çocuklara Cumhuriyet Bayramı Sürprizi

Jurassic Land'den Çocuklara Cumhuriyet Bayramı Sürprizi

Tarihler: 24 Kasım 2016 Perşembe ~ 30 Kasım 2016 Çarşamba

Yer: Forum İstanbul Alışveriş Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2016 ~ Kas 30, 2016

Dünyanın en büyük dinozor eğlence parklarından biri olan İstanbul'daki Jurassic Land, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Dinozorların büyülü dünyasına giriş 30 Kasım'a dek ücretsiz olacak

İstanbul Bayrampaşa'daki Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde bulunan Jurassic Land, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çocuklara önemli bir sürpriz hazırladı. Soyları 65 milyon yıl önce tükenen ve gezegenimizin en görkemli canlılarından olan dinozorların gizemli dünyasına yolculuk yapmak isteyen çocuklar; Türkiye'nin ilk ve tek, Avrupa'nın ise en büyük dinozor parkını ücretsiz olarak ziyaret edebilecek. Jurassic Land Genel Müdürü Özkan Kalus, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıldönümü anısına sosyal sorumluluk kapsamında aileleriyle gelen çocuklardan ücret alınmayacağını belirterek, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasından, yani 24 Kasım'dan itibaren başlayarak 30 Kasım 2016 tarihine dek aileleriyle birlikte gelen çocuklar Jurassic Land'i ücretsiz gezebilecekler. Yetişkinler ise ücrete tabi olacak. Bizler de sosyal sorumluluk bilinciyle, tarih öncesinde yaşayan bu gizemli canlılarla ilgili olarak çocuklarımızın daha fazla bilgilere sahip olmalarının mutluluğunu yaşayacağız" dedi.

Dinozorlar dönemine yolculuk

Jurassic Land'in eğitim ile eğlenceyi birleştiren "Edutainment" konseptiyle tasarlandığını ve 10 bin metrekarelik alana kurulduğunu anlatan Özkan Kalus şu bilgileri verdi: "Jurassic Land'de; 70 dinozorun birebir ölçekteki hareketli maketleri, benzersiz bir müze, Türkiye'nin en büyük 4 boyutlu ve 6 efektli sineması, eğlenirken öğrenme imkanı sunan laboratuvar, Show Garden, Jura Teras Cafe ve özel ürünlerin yer aldığı mağaza bulunuyor. Rehberler eşliğinde parkı gezen ziyaretçiler, dinozorların doğumundan yaşamlarının tüm evrelerine dek her türlü bilgiyi edinirken, dinozor yumurtaları ve dinozor iskeletlerini görme şansı buluyor." Kalus, dinozor iskeletleri ve yumurtalarının dev bir mağara etrafında sergilendiği müzede çocuklar için rehberler eşliğinde kazı yapma imkanının bulunduğunu da sözlerine ekledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT