Jurassic Land

Tarihler: 28 Şubat 2016 Pazar ~ 29 Şubat 2016 Pazartesi 28 Şubat 10:00 - 29 Şubat 10:00

Yer: Jurassic Land

Ücret: Aile 4 Kişilik Fiyat - 115.00 TL Aile 3 Kişilik Fiyat - 90.00 TL - Tam 39.00 TL İndirimli 29.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi - Kocatepe Mah. Paşa Cad. Bayrampaşa İstanbul

Telefon: 0212 640 80 88

Web: http://www.twitter.com/jurassic_land

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2016 ~ Şub 29, 2016
65 milyon yıldır unutulmayan dev varlıkların dünyasına girmeye hazır mısınız?

Jurassic Land'de şov başladı: 15 metrelik devlerle dans...

Kapanış Saatleri
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma: 20:00
Cumartesi, Pazar: 21:00

* Son giriş saati hafta içi saat 19:30, hafta sonu da 20:30'dur.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca "Kültürel Özel Tesis" olarak belgelenen ve CNN International dahil çeşitli otoritelerce dünyanın sayılı tesisleri arasında listelenen Türkiye'nin tek, Avrupa'nın en büyük dinozor tema parkı Jurassic Land, dinozor adasına yolculuğun Türkiye'nin en büyük hareketli sinemasında çok boyutlu olarak simüle edildiği Juracopter seyahati, teatral kurguda rehber eşliğinde bilim merkezi turu ve müze deneyimine ek olarak Türkiye'nin ilk dinozor sahne gösterisi Yürüyen Dev Dinozorlar ve Dans Gösterisi'ni sunar. 

Macera, bilim, eğlence ögeleri çeşitli atölye çalışmaları ile desteklenerek interaktivitenin de olduğu benzersiz bir deneyim yaşatan park, sahne şovuyla Türkiye'de yeni bir ilke daha imza attı.

CNN International, "Dünyanın En İyi 10 Dinozor Müzesi" arasında Jurassic Land'in müzesine de yer verdi.

Rekorlar kıran Jurassic World filminin vizyona girmesinin hemen ardından CNN International, "Dünyanın En İyi 10 Dinozor Müzesi" listesini güncelledi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca "özel tesis" statüsünde belgelenen Jurassic Land, en son 2013'de hazırlanmış olan listede olduğu gibi 16 Haziran 2015 tarihinde yayınlanan yeni listede de seçkin yerini aldı.

Dünyada değişik dillerde yayınlanan ve farklı listeler oluşturan pek çok dergide de en iyiler arasına giren Jurassic Land, müzenin dışında dinozor adasına uçuşun simüle edildiği özel yapım film eşliğindeki Juracopter seyahatini, bilim merkez ve laboratuvarları, tematik etkinlik alanlarını, "Kemik-Yumurta Arama Kazı Etkinliği", "Yumurta Boyama Atölyesi" gibi atölyeleri, yeşillikler arasında açık ve tematik kapalı beş ayrı mekanı bünyesinde barındıran yeme-içme alanlarını, DinoLaser Tag ve Hunter Laser oyunlarının oynandığı Türkiye'nin en büyük lazer arenasını içinde barındıran bir yaşam alanıdır. 

Park, 2015 yılında Türkiye’nin ilk dinozor sahne şovu Yürüyen Dev Dinozorlar ve Dans Gösterisi'ni sahneye koyarak bir ilke daha imza attı.

Jurassic Land Hakkında 

Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın sayılı temalı parkları arasında yer alan Jurassic Land'in uzun soluklu bir tasarım süreci ile onu izleyen multi-disipliner bir inşa döneminin ardından bir kültür ve eğlence projesi olarak Eylül 2011'de Bayrampaşa-İstanbul'da hayata geçirildi. Açıldığı günden bu yana yerli ve yabancı pek çok ziyaretçiyi ağırlayan tesis, ünitelerini zenginleştirerek Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde 10.000 metrekare alanda bugünkü konseptine kavuştu. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca deneyimli veya konusunda eğitimli personel ile nitelikli işletmecilik yapılan, özgünlük, ulusal ya da uluslar arası şöhret, mimari ve kültürel özellikleri nedeniyle "Kültürel Özel Tesis" olarak belgelendi. Parkın bölümleri şunlardır:

* Dünyanın en iyileri listelerinde seçkin yerini alan özel dekorlu dinozor müzesi
* Sadece parka tescilli özel yapım film eşliğinde dinozor adasına yolculuğu simüle eden, tematik dekorlu 4D ve 6 efektli Türkiye'nin en büyük hareketli sineması "Juracopter"
* Teatral bir kurguyla deneyimlenen beş üniteli konsept bilim merkezi ve laboratuvarlar, 
* Özel dekor ve tema ile bütünleşik dev animatronik dinozorlar,
* DinoLaser Tag ile Türkiye'nin en büyük lazer arenasını (ayrı bilete tabidir), 
* Parti evi ve 14 metre tavanlı etkinlik ve şov alanları,
* Sanatçıların el yapımı ürünleri de dahil tematik ürünlerin bulunabileceği hediyelik mağazası, 
* Farklı damak zevklerine ve tercihlere hitap eden Birinci Sınıf Turizm İşletme belgeli yeşillikler arasında açık ya da kapalı çeşitli yeme-içme mekan seçeneklerinin yer aldığı Jura Cafe (teras, spor cafe ya da Dino Cafe)

- 2 yaş ve üzeri bileti tabidir.- İndirimli bilet; 2-16 yaş arası çocuklar, öğretmenler, öğrenciler, 65 yaş üstü misafirler ve engelliler için geçerlidir.- Başlangıç saatleri: 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00- Gösteri saatleri konusunda lütfen bilgi alın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT