Kadıköy’de Çocuklara Ara Tatil Eğlenceleri

Kadıköy’de Çocuklara Ara Tatil Eğlenceleri

Tarihler: 18 Kasım 2019 Pazartesi ~ 24 Kasım 2019 Pazar

Yer: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2019 ~ Kas 24, 2019

Kadıköy Belediyesi kültür merkezlerinde tiyatrodan film gösterimine, konserden illüzyon gösterisine pek çok etkinlik ara tatilde çocukları bekliyor.

Eylül ayında başlayan 2019 - 2020 eğitim öğretim dönemi 18 Kasım’da ilk arasını veriyor. Kadıköy Belediyesi kültür merkezileri 25 Kasım’a kadar sürecek ara tatilde çocukların ve onlarla birlikte ailelerinin katılabileceği bir birinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

HER GÜNE ÇOCUK TİYATROSU
Başta Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi olmak üzere Caddebostan, Kozyatağı ve Barış Manço kültür merkezlerinde düzenlenecek ara tatil etkinliklerinde ücretsiz olarak düzenlenecek atölye ve ailelere yönelik söyleşilerin yanı sıra farklı tiyatro topluluklarının oyunları ile Hollanda’nın prestijli film festivallerinden Klik Amsterdam Animasyon Festivali’nin özel seçkisi sözsüz kısa animasyonlar, illüzyon gösterileri yer alıyor.

Kadıköy Belediyesi kültür merkezlerinde yer alan ara tatil etkinliklerine dair bilgilere http://kultursanat.kadikoy.bel.tr/tr/kadikoyde-kultur-sanat adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT