Kadın Eli Pazarı

Kadın Eli Pazarı

Tarihler: 03 Mayıs 2018 Perşembe ~ 04 Mayıs 2018 Cuma

Yer: Trump AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2018 ~ May 4, 2018

Her zevke uygun, yüzlerce hediye alternatifinin satışa sunulacağı Trump AVM’nin Kadın Eli Pazarı, 3-4 Mayıs tarihleri arasında kurulacak. Pazar, annesine hediye almak isteyen ancak henüz karar veremeyen herkes için biçilmiş kaftan olacak.

Anneler Günü için özel olarak kurulan ‘Kadın Eli Pazarı’nda; el yapımı otantik takılardan fularlara, el emeği işlemelerden ev aksesuarlarına, deri çantalardan el yapımı seramik ürünlere kadar özel tasarım ürünler yer alacak. Butik markaların stand kuracağı pazarda annenize vereceğiniz en ideal hediyeyi bulabileceksiniz.

Arabesk İşler, Atölye AcrY, By Me Design, Good Luck by Hande, Gon Design, Hande Sanat, Kaesh Desing, Kimi Atelier, Lifka Design ve Pot Seramik, pazara katılacak markalar arasında yer alıyor. Siz de 3-6 Mayıs tarihleri arasında Trump AVM’ye gelin anneniz için en özel hediyeyi ‘Kadın Eli Pazarı’ndan alın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT