KidZania - Aralık

Tarihler: 30 Aralık 2018 Pazar ~ 30 Aralık 2018 Pazar 30 Aralık 2018 10:00

Yer: KidZania

Ücret: *"Çocuk Bileti" 4 - 14 Yaş grubu içindir.- Yetişkin  27.00 TL- Çocuk Bileti  77.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ankara Devlet Yolu Haydarpaşa Yönü 4. km Çeçen Sk. Acıbadem Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 428 67 63

Web: http://istanbul.kidzania.com/tr-tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 30, 2018 ~ Ara 30, 2018
KidZania’da küçük eller büyük işler başarıyor.

"Çocuklar hep birlikte hem doya doya eğleniyor hem de yepyeni şeyler öğreniyor.

KidZania, 4 -14 yaş arasındaki çocukların birbirinden eğlenceli 65 aktivite alanında hem motor becerilerini hem de fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirecek 100’den fazla mesleği deneyimlediği, seçim yapma özgürlüğünü elde ettiği, yaratıcılığını kullandığı, oynadığı ve ürettiği 8.000 m²’lik Çocuklar Ülkesi'dir! Çocuklar denesin, keşfetsin, sosyalleşsin, eğlenerek öğrensin ve sağlıklı bir şekilde gelişsin diye kurulmuş bu çok özel dünyaya bekliyoruz ve inanıyoruz ki, KidZania her çocuğun hakkı!

KidZania Tarihi
Meksika’nın başkenti Mexico City’de hikayesine başlayan çocuklar ülkesi KidZania, eğlencenin ve eğitimin kesişim noktasında çocuklara hayallerindeki mesleği bugünden yaşatmak için kuruldu. 1999 yılında ilk kez Santa Fe bölgesinde açılan KidZania bugün 19 ülke, 24 şehirde faaliyet gösteriyor.

KidZania, 4 -14 yaş arasındaki çocukların 65 aktiviteye katılarak sanatsal, fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirdiği, tercih ettikleri 100’den fazla mesleği deneyimlediği, kendi kararlarını verip, özgürce hareket ettiği, yaratıcılığını kullandığı, arkadaşlar edindiği, ürettiği dünyanın ilk çocuklar ülkesidir. Çocuklar, yetişkinlerin dünyasına adım atarak farklı iş alanlarını tanıma, yetişkinlerin mesleklerini deneyimleme ve sorumluluk alma fırsatını yakalıyor. Seçtikleri meslekle ilgili her konuda bilgilendiriliyor ve gerçek bir üniforma giyip işbaşı yapıyorlar. Pilotlar uçak kullanıyor, gizli ajanlar sır perdelerini aralıyor, arkeologlar kazı yapıyor ve şefler birbirinden leziz yiyecekler hazırlıyor.

Kısacası; çocuklar, KidZania’da gerçek dünyanın tadına bakıyor. 21. yüzyılın ön plana çıkan meslekleriyle tanışan çocuklar, bir diğer yandan da çevre, sürdürülebilirlik, finansal okuryazarlık, ekip çalışması, sorumluluk bilinci, özgüven gibi önemli kavramları öğreniyor ve geleceğe hazırlanıyor.

Çocukların gelecekte olmayı istedikleri meslekleri deneyimlemeleri için 8.000 m2’lik bir alanda kurduğumuz bu dünyada onların hayallerini gerçekleştirirken, heyecanlarına da ortak oluyoruz."

Ziyaret Saatleri:
Hafta İçi    : 10:00-16:00
Hafta Sonu: 10:00-20:00

*31 Aralık Pazartesi günü KidZania kapalı olacaktır.

- Siteden satın alınan her çocuk bileti için, girişte çekilen 15 TL değerinde 1 adet fotoğraf hediyedir.- 7 yaşın altındaki ziyaretçiler, ancak eşlik eden bir yetişkin ile beraber KidZania İstanbul'a giriş yapabilir.- Yetişkinlerin KidZania İstanbul'a giriş yapabilmeleri için yanlarında bir 0-14 yaş arası bir ziyaretçi bulunması gerekmektedir.- KidZania İstanbul içerisinde yönetim tarafından sözlü ve yazılı olarak belirtilmiş olan diğer tüm şartlar ve koşullar geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT