Kidzania İstanbul Ramazan Şenlikleri Bambaşka!

Tarihler: 28 Haziran 2015 Pazar ~ 12 Temmuz 2015 Pazar

Yer: KidZania

Adres: Ankara Devlet Yolu Haydarpaşa Yönü 4. km Çeçen Sk. Acıbadem Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 428 67 63

Web: http://http://istanbul.kidzania.com/tr-tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2015 ~ Tem 12, 2015

Gerçek dünyanın küçültülmüş halini sunarak, dünyanın 1 numaralı çocuk cumhuriyeti olan KidZania, Ramazan ayı boyunca birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle çocukların kalbinde yine taht kuruyor.

Dünyanın ilk uluslararası tema parkı olarak 16 ülke ve 19 şehirde faaliyet gösteren ve 4-14 yaş arası çocuklara eğlenerek öğretmeyi amaçlayan KidZania, Ramazan ayının özlenen geleneklerini çocuklarla buluşturmaya hazırlanıyor. Çocuklara eğlenirken gerçek hayat deneyimi kazandıran KidZania, Akasya’da birbirinden güzel aktivitelerle ve farklı konseptiyle hem çocukların hem de büyüklerin gönüllerini fethetmeye devam ediyor.

Dopdolu Geleneksel Ramazan Eğlenceleri KidZania’da Bir Başka!

Sektörünün dünyada en hızlı büyüyen ve sayısız ödül almış tek çocuk markası olan KidZania, Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan Hacivat ve Karagöz oyunlarıyla çocukları eğlendirirken aynı zamanda birlik, beraberlik kavramlarını pekiştirerek, Ramazan geleneklerini küçük ziyaretçileri için yeniden yaşatıyor!

KidZania İstanbul’da, tüm gün farklı aktivite alanları içerisinde geleceğin mesleklerini keşfeden çocuklar, Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan kendilerine özel atölyelere katılarak Hacivat ve Karagöz yapımını da deneyimleme imkanıbuluyor olacak.

Orta oyununun en güzel örneklerinin de sahne alacağı KidZania’da, kanun dinletisi eşliğinde Ramazan’ın olmazsa olmaz tatlarından olan birbirinden lezzetli macun veşerbet ikramları yapılacak.

Çocukların büyülü dünyası KidZania, 9 Temmuz Perşembe sihirbaz gösterisi ve renkli balon şovuyla, 10 Temmuz Cuma jonglör gösterisi ve interaktif gösteri ‘Canlı İbiş ve Beyefendisi’ile,11 Temmuz Cumartesi ‘Beyefendinin Konağı’ adlı kukla gösterisi, eğlence dolu pandomim ve tahta bacak gösterileriyle çocukları yine mest edecek.

Keşif ve eğlence cumhuriyeti KidZania’nın,Ramazan eğlencelerini ve hazırladığı bu muhteşem sürprizleri ailelerde çocuklarıyla birlikte doyasıya yaşayabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT