Kıvılcım

Tarihler: 20 Ocak 2018 Cumartesi ~ 20 Ocak 2018 Cumartesi 20 Ocak 2018 15:30

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori - 80.00 TL 2. Kategori - 60.00 TL 3. Kategori - 40.00 TL 4. Kategori - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2018 ~ Oca 20, 2018
Anadolu Ateşi “Kıvılcım” Sömestrde TİM Sahnesi’nde…

80 üstün yetenekli çocuktan oluşan Anadolu Ateşi “Kıvılcım” Çocuk Grubu 20 Ocak Cumartesi günü, TİM Show Center’da muhteşem bir şova imza atmaya hazırlanıyor.

Sibirya’dan Katar’a, Amerika’dan Japonya’ya 98 ülkede, 285 şehirde 5000 canlı performans ile 40 milyon izleyiciye ulaşan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun, 4-16 yaş grubu 80 çocuktan oluşan Anadolu Ateşi “Kıvılcım” Çocuk Grubu muhteşem bir şova imza atmaya hazırlanıyor. Anadolu topraklarının zenginliklerinden derlenen koreografisi, etnik ve modern dans kurgusu ile her yaştan izleyiciyi büyüleyen Anadolu Ateşi Kıvılcım Çocuk Grubu gösterisi 20 Ocak Cumartesi günü Kültür ve Sanatın Merkezi TİM Show Center’da sahneye taşınıyor. 

Türkiye’de ve dünyada önemli başarılara imza atan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, dünya sahnelerinde edindiği başarıyı şimdi de çocuklarla paylaşıyor. 2000 çocuk arasından sınavla seçilen, 4 - 16 yaş grubu 80 yetenekli çocuktan oluşan Anadolu Ateşi “Kıvılcım” Çocuk Grubu sanatseverlere muhteşem performansları ile unutulmayacak bir gösteri sunuyor. Genel sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan’ın üstlendiği, hazırlık ve çalışmaları yaklaşık 2 yıl süren bu gösteride çocuklar, Anadolu Ateşi’nin efsaneleşmiş koreografisinin yanı sıra, içinde akrobasi ve jimnastikte olan yeni bölümlerle birlikte 80 dakikalık performans sergiliyorlar.

Oyun akışı
Çok eskiden heryer karanlıkmış. Gökyüzü, toprak, deniz, heryer… İnsanlara ışık olacak ateş çok uzaktaymış. Birgün akıllı ve cesur Prometheus karar vermiş, ölümsüzlük dağına doğru tek başına yola çıkmış. Sarp kayaları, karlı dağları, zor yolları aşmış. Sonunda ateşi getirip insanlara vermiş.Binlerce yıl Anadolu’da ateşin kıvılcımları elden ele gezmiş. Büyümüş, büyümüş, büyümüş ve bütün dünyayı sarmış. Ama karanlık buna çok kızmış. Bir kutunun içinde Pandora’yı yeryüzüne göndermişler. Pandora kutunun kapağını yavaşça aralamış ve karanlık tüm dünyayı sarmış. Geriye bir tek umut kalmış.Karanlıklar emretmiş. Dağ, deniz ne varsa diz çökmüşler karanlığın önünde. Cesur Prometheus’u dev bir kayaya bağlamışlar ve bir kartal sürüsü göndermişler üzerine... Ama umut hemen yardıma yetişmiş. İyi çocuklar Prometheus’u kurtarmışlar. Sonra bütün dünya ışıkla dolmuş.

Genel Sanat Yönetmeni / Mustafa Erdoğan
Yardımcı Yönetmen / Alper Aksoy
Genel Koordinator / Derya Aksoy
Eğitim Koordinatörü / Ercan Çoban

Eğitmenler
Can Güngör
Liudmyla Usyk

- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT