Kozmik Birliğin Kahramanları

Kozmik Birliğin Kahramanları

Tarihler: 24 Aralık 2022 Cumartesi ~ 24 Aralık 2022 Cumartesi 12:00 - 14:00

Yer: Watergarden Performans Merkezi

Ücret: TAM ₺98,00

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Barbaros Mah. Kızılbegonya Sok. No.10/1 B.Ataşehir Ataşehir İstanbul

Telefon: 216 504 75 25

Web: https://watergarden.com.tr

E Posta: info@watergarden.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2022 ~ Ara 24, 2022

Kozmik Birliğin Kahramanları, çocuklarla buluşuyor!

Türkiye'de ilk kez uygulanan yeni bir formatla hazırladığımız “Kozmik Birliğin Kahramanları -Interaktif Uzay Macerası” oyunumuzda; LED ışıklı “Güç Bileklikleri“ ile her çocuğa farklı renklerve görevler atanırken; sis, lazer, led poi, ışık, ses ve efektler ile macera daha da heyecanlı vegerçekçi bir hale geliyor.

Dünyada satış rekorları kıran oyunların da yapıldığı “Unity 3D” oyun motorunu kullanaraksizlere; bilgilendirici, eğlenceli ve interaktif bir macera hazırladık. Dev ekrandaki bu macera,oyunculardan bağımsız akıp giden bir video görüntüsü değil, katılımcıların hızına vekararlarına göre hareket eden bir bilgisayar oyunudur.Katılımcılar; kendileri için özel tasarladığımız uzay gemisiyle uzak galaksilere yolculukyaparken, eğlenceli videolarla verilen görevler eşliğinde, atmosfer katmanları, temel astronomi,güneş sistemi ve gezegenlerini öğrenmenin yanı sıra; çevre bilinci, çöp ayrıştırma, geridönüşüm, küresel ısınma, yenilenebilir enerji kaynakları, hayvanları sevme ve korumakonularında da bilinçlenecek ler.

Gezegenler arası seyahat ederken gemimiz, çılgın efektler, danslar ve gösteriler eşliğindegalaksiler arası zıplamalar yapıp çocukları yerlerinden oynatacak.Gösteri sonrası tüm katılımcılarla özel çerçevemiz ve photo wall ile hatıra fotoğrafı çektirilirkenkahraman kimlik kartları da hediye olarak dağıtılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT