Legoların Yaratıcı Dünyası

Legoların Yaratıcı Dünyası

Tarihler: 01 Haziran 2018 Cuma ~ 10 Haziran 2018 Pazar 12:00

Yer: Maltepe Piazza AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2018 ~ Haz 10, 2018

Maltepe'nin en yeni ve kesintisiz yaşam merkezi Maltepe Piazza AVM, çocukları LEGO Festivali’ne davet ediyor.

Sahip olduğu marka karması, açık alanda konumlanan keyifli restoranları, neoklasik mimari yapısı, kolay ulaşılabilir lokasyonu, genç, dinamik ve geniş eğlence alanlarıyla göz kamaştıran Maltepe Piazza AVM, çocukları LEGO’nun yaratıcı dünyasına davet ediyor.

Minik misafirlerin, hayal gücü, yaratıcılık ve el becerilerini geliştirmesine yardımcı olan LEGO Festivali, özel olarak tasarlanan etkinlik sahasında kurulacak olan LEGO tasarım alanlarıyla çocukların eğlenirken yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini geliştirmesine katkı sağlıyor.

LEGO oyun alanlarından dev LEGO heykellerine, dans etkinliğinden sergilere uzanan büyülü LEGO Festivali, çocukları eğlence dolu bir dünyaya davet ediyor. LEGO etkinliklerinde; LEGO Ninjago Filmi, LEGO Batman, LEGO Friends, LEGO City, LEGO Duplo, LEGO Starwars ve LEGO Dünya Haritası olmak üzere birbirinden renkli etkinlikler minik katılımcılara unutamayacakları anlar yaşatıyor.

Maltepe Piazza AVM, LEGO’nun büyüleyici dünyasında eğlenmek isteyen tüm çocukları 1-10 Haziran tarihleri boyunca her gün saat 12.00 - 19.00 arasında gerçekleşen ve ücretsiz katılım sağlanabilen Lego Festivali’ne bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT