Macera Dolu Sömestr Akbatı’da

Macera Dolu Sömestr Akbatı’da

Tarihler: 19 Ocak 2017 Perşembe ~ 05 Şubat 2017 Pazar

Yer: Akbatı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2017 ~ Şub 5, 2017

Akbatı, macera tutkunu çocuklara unutamayacakları bir sömestr tatili sunuyor.

19 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında Akbatı’ya gelen çocuklar ‘Cesur Bakıcılar’ etkinliğinde hayvan bakıcısı olmanın püf noktalarını öğrenecek.

Akbatı, sömestr tatilinde çocuklara gorilden tarantulaya kadar vahşi hayvanların bakıcılığını öğrenme fırsatı sunuyor. 4-12 yaş arasındaki macera meraklısı cesur çocuklar, sömestr tatili boyunca 5 farklı vahşi doğa hayvanını yakından tanıyacak. Zemin kat havuz önüne kurulacak olan etkinlik alanında çocuklar, goril, tarantula, ejderha, piton ve köpek balığını, dev maketler ve çeşitli interaktif uygulamalarla keşfedecek. Eğitmenlerin eşlik edeceği etkinlikte çocuklar hem eğlenecek, hem de keşfetmenin tadına varacak. Çocuklar, özel simülasyon odasında çıkacakları vahşi doğa yolculuğunun ardından Bilge Ağaç’tan hayvanlar hakkında bilgiler dinleyecek ve çeşitli interaktif uygulamalarla eğitimlerini tamamlayacak. Eğitimleri sonrası özel sertifikalarını alacak çocuklar, etkinlik alanında dev maketlerle de fotoğraf çektirebilecek.

19 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında saat 12.00 ile 18.00 arasında gerçekleşecek etkinlik tüm çocuklar için ücretsiz olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT