Madame Tussauds İstanbul, Kurban Bayramına özel Kampanyası

Madame Tussauds İstanbul, Kurban Bayramına özel Kampanyası

Tarihler: 29 Temmuz 2020 Çarşamba ~ 03 Ağustos 2020 Pazartesi

Yer: Madame Tussauds İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 29, 2020 ~ Ağu 3, 2020

250 yıllık tarihiyle yıldızlara ev sahipliği yapan Madame Tussauds İstanbul, Kurban Bayramına özel kampanyası ile bayramda Barış Manço’dan Hafize Anaya, Spiderman’den Neymar’a kadar bir çok ünlünün balmumu heykelini ziyaret etmek isteyen avantajlı fiyatlardan faydalanabilecek.

Madame Tussauds İstanbul, Covid-19’a karşı alınan yoğun hijyen önlemleri kapsamında bayramda da ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bayrama özel olarak sadece yerli ziyaretçiler için başlatılan avantajlı fiyat uygulamasıyla, kimlik bilgilerini göstererek gişeden satın alınan yetişkin biletleri 109 TL yerine 69 TL, çocuk biletleri ise 80 TL yerine 56 TL olacak.

Yıldızlarla yanyana eğlence dolu bir bayram...
Tarihi liderlerden popüler yıldızlara onlarca ünlünün interaktif konseptler içerisinde sergilendiği, İstiklal Caddesi’ndeki Grand Pera Binası içerisinde ziyaretçilerini ağırlayan Madame Tussauds İstanbul’da; Shrek ile yumruk yumruğa poz verip, Spiderman ile çatılara tırmanmak; Murat Boz’la selfie çekip, Neymar’ın halı sahasında dijital kaleye gol atmak mümkün. Her kuşaktan sinema izleyicisinin kalbinde taht kuran Adile Naşit, 7’den 77’ye milyonların sevgilisi Barış Manço, Zeki Müren, Müslüm Gürses gibi en sevilen ünlüler de Madame Tussauds İstanbul’da ziyaretçileri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT