Magic Show For Kids

Tarihler: 28 Eylül 2019 Cumartesi ~ 29 Eylül 2019 Pazar 28 Eylül 12:00 - 29 Eylül 14:00

Yer: Küçük Sahne UNIQ

Ücret: VIP - 80.00 TL Salon - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Uniq İsranbul Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. No:4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2019 ~ Eyl 29, 2019
Magic Show For Kids (Sihirbaz Kızlar), Eylül ayında Küçük Sahne UNIQ'te sizlerle.

3-9 yaş arasındaki çocuklar için eğlenceli ve bir o kadar da şaşırtıcı bir gösteri. Üstelik eğlenirken, sihir oyunları ve küçük bulmacalar ile çocukların bilişsel gelişimine de katkı sağlıyor. Merlin ödüllü sihirbaz Kubilay QB Tunçer'in sahnelediği, öğrencileri Özlem Kurtuluş ve İlayda Güney sunduğu Magic Show For Kids sezon boyunca Uniq - Küçük Sahne 'de sizlerle birlikte olacak.

Sihirbaz Kızlar kimdir?

İlayda ve Özlem. 24 yaşındaki İlayda Yıldız Teknik Üniversitesi’nde İstatistik, 20 yaşındaki Özlem Mimar Sinan G.S.Ü Devlet Konservatuarı Müzik bölümü öğrencisi. Bambaşka hayatları olan bu ikilinin yolu sihirle kesişti. 2017den günümüze dek çeşitli il, sahne ve okullarda gösteri yapan ikili, nam-ı diğer Sihirbaz Kızlar şimdi sizlerle birlikte olmak için geliyor.

- Gösteri süresi 50-60 dakika kadar sürmektedir.- 3 yaş altı çocuklar büyük kardeşleri var ise ebeveynleri ile beraber gösteriye alınacaktır, sessiz kalmaları hususunda özen gösterilmesini önemle rica ederiz.- 7 yaş ve üzeri çocuklar girişteki arkadaşımıza veli telefonu verilerek veya kendi telefonu var ise tek başına bileklik takılarak girebileceklerdir.- 7 yaş altı katılımcıların ebeveynlerininde ayrica bilet almasi gerekmektedir.- 7 yaş ve üzeri yaşlar için girişe telefon numaranizi birakarak tekli girişler mümkündür.- Ebeveynsiz bırakilacak çocukların gösteri düzenini bozmayacak şekilde bilgilendirilmesini rica ederiz.- 3 yaş altı kardeşlerin kucakta katılımı mümkün ve ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT