Marmara Forum Çocuk Kulübü, 23 Nisan Coşkusunu Şölene Dönüştürüyor

Marmara Forum Çocuk Kulübü, 23 Nisan Coşkusunu Şölene Dönüştürüyor

Tarihler: 21 Nisan 2018 Cumartesi ~ 23 Nisan 2018 Pazartesi

Yer: Marmara Forum

Ücret: Ücretsiz

Adres: Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:3 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 414 94 94

Web: http://www.marmara-forum.com.tr

E Posta: info@marmara-forum.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2018 ~ Nis 23, 2018

İstanbul’un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum’un Çocuk Kulübü, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için şölen tadında bir kutlama organize ediyor. 21, 22 ve 23 Nisan tarihlerinde Marmara Forum’da gerçekleştirilecek Dünya Dansları Şöleni’ne tüm çocuklar davetli!

Çocukların bilişsel, sosyal ve duygusal gelişimleri için eğlenceli ve eğitici etkinlikler alanında ilklere imza atan Marmara Forum Çocuk Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında dünya danslarını minik misafirleriyle buluşturuyor.

21, 22 ve 23 Nisan 2018 tarihlerinde 13.00 – 20.00 saatleri arasında Marmara Forum’da gerçekleştirilecek birbirinden keyifli gösteriler, dünya danslarını çocukların ayağına getirecek. Uzak Doğu’dan tropikal adalara, Hindistan’dan Aborjin Haka danslarına dek pek çok kültürü aynı sahnede buluşturan Marmara Forum Çocuk Kulübü, dansların yanı sıra özel “Bubble Show”la da miniklere unutulmaz bir bayram eğlencesi yaşatacak. Marmara Forum Çocuk Kulübü’nün dans etkinliklerine katılan çocuklardan şanslı olanlar, kendi 3D heykellerine sahip olma fırsatı da yakalayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT