Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali Başlıyor

Tarihler: 23 Haziran 2015 Salı ~ 28 Haziran 2015 Pazar

Yer: Bozcaada

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2015 ~ Haz 28, 2015

-Bozcaada, bu yıl spor, müzik ve eğlencenin buluştuğu dev bir organizasyon olan “Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali”ne ev sahipliği yapacak.

• Mercedes-Benz Türk’ün isim sponsorluğunda, Çanakkale Valiliği ve Bozcaada Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Uluslararası Kiteboard Derneği - International Kiteboarding Association (IKA) ve Playmaker Sports & Entertainment tarafından 23 - 28 Haziran 2015 tarihleri arasında organize edilecek festivalde, Avrupa’nın en iyi kiteboard sporcularını buluşturacak olan “Mercedes-Benz Kiteboard Avrupa Şampiyonası” da düzenlenecek.

• “Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali”nde ayrıca; Maximum Kart sponsorluğunda Bozcaada Freestyle Open, Vestel Bozcaada Bisiklet Turu, Sup Race, Bozcaada 10K koşusu etkinlikleri, gündüz kumsal partileri, DJ performansları, akşamları ise canlı performanslar gerçekleşecek.

-İnsanlara tatil yapmanın yanı sıra yeni spor dalları ve aktiviteleri deneyimleme fırsatı sunmak amacıyla “deneyim turizmi” konseptinde düzenlenen “Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali”, adanın dört bir yanında organize edilecek spor yarışmaları, eğlenceli organizasyonlar ve sanat etkinlikleriyle 23 – 28 Haziran 2015 tarihleri arasında Bozcaada’yı adeta bir festival adası haline getirecek.

-Mercedes-Benz Kiteboard Avrupa Şampiyonası Bozcaada’da!

Dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından biri olan Kiteboard Avrupa Şampiyonası’nın Türkiye ayağı da bu yıl ilk kez Bozcaada’da gerçekleşecek. Playmaker ve Uluslararası Kiteboard Derneği - International Kiteboarding Association (IKA) tarafından düzenlenecek, Avrupa’nın en iyi kiteboard sporcularını buluşturacak olan “Mercedes-Benz Kiteboard Avrupa Şampiyonası”nda birbirinden iddialı 120 sporcu şampiyonluk için yarışacak. Kiteboard için en uygun sahillerden biri olan Bozcaada Çayır Plajı’nda düzenlenecek olan şampiyonaya aralarında; Ruben Lenten, Ricardo Lecesse, Florian Gruber, Maks Zakowski, Oliver Bridge, Stephe Bridge, Katja Roose, Elena Kalinina’nın da yer aldığı dünyaca ünlü yarışçılar katılacak. Final yarışları sonunda kadın ve erkek kategorilerinde dereceye giren sporcular 15.000 $ tutarındaki toplam ödülü paylaşacak.

-Maximum Bozcaada Freestyle Open Heyecanı Bozcaada’da

-Festivalde ayrıca hem Türk hem de uluslararası sporcuların katılımına açık olan ve Maximum Kart’ın sponsorluğunda gerçekleşecek “Maximum Bozcaada Freestyle Open” yarışları düzenlenecek. Festivale katılanlar “Maximum Bozcaada Freestyle Open”da en iyi riderların rüzgarla dansına şahit olacaklar. Spor yapmaktan zevk alan ve yeni deneyimlere açık olanlar için düzenlenecek bu yarışlar, hem izleyenlere keyifli anlar yaşatacak hem de rekabet duygusunu hissettirecek. Ünlü rock grubu Duman, festivalde Maximum Kart sponsorluğunda sahne alacak. Maximum Kart sahipleri Duman konseri biletlerini %50 indirimle satın alabilecek.

“Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali”, otomotiv sektöründeki başarısının yanı sıra kültür, sanat, eğitim ve spor faaliyetlerine verdiği desteğini de sürdürülebilir şekilde devam ettiren Mercedes-Benz Türk’ün isim sponsorluğunda, Playmaker ve IKA tarafından düzenleniyor. Maximum Kart’ın sponsorluğunda Maximum Bozcaada Freestyle Open’ın da organize edildiği festivalin yardımcı sponsorları arasında; AkçanSa, Arbella, Canon, Çanakkale Madenciler Derneği, Kollektif, Miller, NTV Spor, POWER FM, Red Bull, Türkiye Yelken Federasyonu, Vestel ve OLİ de yer alıyor.

-Bozcaada’nın ilk kiteboard okulu “Mercedes-Benz Kite Lounge” açılıyor

-Mercedes-Benz Türk, etkinliğe isim sponsoru olmanın yanı sıra kiteboard severler ve meraklılarına hizmet verecek “Mercedes-Benz Kite Lounge”u da Haziran ayında Çayır Plajı’nda açacak. 2015 yaz sezonu boyunca tecrübeli kiteboard eğitmenleri eşliğinde bu heyecanlı spor dalını deneme fırsatı bulacak Bozcaada ziyaretçileri, “Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali” kapsamında da tesisi sık sık ziyaret ederek organizasyonlara katılabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT