Minik Bir Kalbe Umut Olun

Minik Bir Kalbe Umut Olun

Tarihler: 24 Aralık 2018 Pazartesi ~ 31 Aralık 2018 Pazartesi

Yer: Palladium AVM

Adres: Palladium Alışveriş Merkezi, Barbaros Mah. Halk Cad. No:8-B Ataşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2018 ~ Ara 31, 2018

JLL Türkiye tarafından yönetilen Palladium Ataşehir, çok değerli bir yardım projesine imza atıyor. 'Çocuklar Hepimizin Derneği' ile elele verip bir köy okulu öğrencileri için harekete geçen Palladium, minik bir kalbe umut olmak için tüm misafirlerini 'Dilek Ağacı Etkinliği'ne davet ediyor.

Şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir, bir köy okulu öğrencileri için 'Çocuklar Hepimizin Derneği' ile bir yardım projesi düzenliyor. 31 Aralık'a kadar devam edecek olan Dilek Ağacı Etkinliği'nin amacı minik bir kalbe umut olmak. Yeni yıl dilekleri sorulan minik kalpler, en çok istedikleri 3 dileği yazarak zarfların içine koydu ve Palladium'daki yılbaşı ağacına astı. Şimdi o zarfların içindeki minik dilekler, gerçekleşmek için Palladium misafirlerini bekliyor. AVM misafirlerinin seçeceği bir dileği danışmaya teslim etmeleri ile dilekler Palladium tarafından gerçekleştirilecek ve hediyeler çocuklara teslim edilecek.

Mutlu et, mutlu ol! Çocuklar hepimizin.....Yeni yılda hiç tanımadığınız bir çocuğun yüzündeki gülümsemenin bir parçası olabilmek için, 31 Aralık'a kadar Palladium Ataşehir'de devam edecek olan 'Dilek Ağacı Etkinliği'ne katılın, minik bir kalbe umut olun..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT