Minik Sporcular Hilton İstanbul Maslak’ta

Minik Sporcular Hilton İstanbul Maslak’ta

Tarihler: 07 Ekim 2018 Pazar ~ 07 Kasım 2018 Çarşamba

Yer: Hilton İstanbul Maslak

Adres: Muvakkithane cad. Sığırcık sok. no:3 Emirgan İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2018 ~ Kas 7, 2018

Hilton İstanbul Maslak küçük VIP’leri için anlamlı bir iş birliğine imza attı. Gymy Kids ile iş birliği yapan otel, minik sporcuların anne ve babaları için özel ayrıcalıklar sunuyor. Çocuklar Gymy Kids sınıflarında jimnastik yaparken, anne ve babalar otelin tüm yiyecek içecek ve spa alanlarından yararlanabilecekler.

Hilton İstanbul Maslak küçük VIP’leri için anlamlı bir iş birliğine imza attı. Gymy Kids Club ile iş birliği yapan otel, minik sporcuların anne ve babaları için çok özel ayrıcalıklar sunuyor. Çocuklar Gymy Kids sınıflarında jimnastik yaparken, anne ve babalar otelin tüm yiyecek, içecek ve spa alanlarından yüzde 25 indirim ayrıcalığı ile yararlanabilecekler.

7 Ekim saat 15.00-15.30 arasında yapılacak deneme dersinde, 4-7 yaş arası çocuklara temel hareket, koordinasyon ve jimnastik öğretilecek. Sezon başlangıcı ise 13 Ekim’de. Dersler Cumartesi günleri 11.00-12.00, Pazar günleri 14.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Gymy Kids’in profesyonel eğitmenleri ile çocuklar eğlenceli bir ortamda, esneklik, el-ayak koordinasyonu, denge, kuvvet, çeviklik konularında becerilerini geliştirirken aynı zamanda temel jimnastik hareketlerini de öğreniyorlar. Fiziki ve ruhsal gelişimi sağlayan ve erken başlama yaşı nedeniyle tüm sporların temeli olarak kabul edilen jimnastik, tüm çocukların yapabileceği olimpik bir branş.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT