O’na Kalbinizi Hediye Edin

O’na Kalbinizi Hediye Edin

Tarihler: 13 Mayıs 2018 Pazar ~ 13 Mayıs 2018 Pazar

Yer: Bayrampaşa Forum Avm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2018 ~ May 13, 2018

Çocukların eğlenerek öğrenmesi amacıyla hayata geçirilen eğlence merkezi LEGOLAND® Discovery Centre, Anneler Günü’nde annesine yaratıcılıklarını ortaya koyarak özel bir hediye vermek isteyen tüm çocukları İstanbul’daki merkezine bekliyor.

Bayrampaşa Forum AVM içerisinde yer alan, 3-10 yaş arası çocuklu aileler için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, Anneler Günü için çok özel bir aktiviteye imza atıyor. Bu anlamlı günde annesine el emeğini ve yaratıcılığını kullanarak hediye sunmak isteyen çocuklar için düzenlenecek olan “Kalp Atölyesi”, başımızın tacı annelere duyulan sevgiyi ortaya koyacak en özel hediye olacak.

13 Mayıs Pazar günü 12:00-18:00 saatleri arasında, LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da gerçekleşecek Kalp Atölyesi’nde çocuklar annelerine olan sevgilerini LEGO® parçalarından tasarladıkları kalplerle ifade edecek. İstedikleri kadar parça kullanma özgürlüğüne sahip olunacak atölyede tasarlanacak kalpler için de 16 farklı renk seçeneği bulunacak. 10-15 kişilik gruplar halinde anneleriyle birlikte atölyeye alınacak çocuklar, hem yaratıcılıklarını geliştirecek hem de annelerine olan sevgilerini LEGO® parçalarından tasarladıkları kalplerle gösterecek. Atölye bitiminde anne sevgisinin sembolleştiği yaklaşık 100 adet kalp ortaya çıkacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT