Ortak Bilet

Tarihler: 24 Aralık 2018 Pazartesi ~ 24 Aralık 2018 Pazartesi 24 Aralık 2018 23:00

Yer: LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul

Ücret: Biletinizi, Biletix.com üzerinden daha avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz. LEGOLAND Discovery Centre -Madame Tussauds Ortak Bilet - Çocuk : 76,00 TL - Yetişkin : 57,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2018 ~ Ara 24, 2018
LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul ve MADAME TUSSAUDS İstanbul’u ortak bilet alarak hem tek bilet ile ziyaret edebilir hem de en avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Bilet tek kişiliktir ve MADAME TUSSAUDS İstanbul ve LEGOLAND® Discovery Centre istanbul’a tek seferlik giriş sağlar.- Bilet alındığı günden itibaren 90 gün boyunca geçerlidir.- Ücretsiz çocuk biletleri 0-3 yaş için geçerlidir. Ücretli çocuk biletleri 3-14 yaş arasındaki  çocuklar için kullanılabilir. 14 yaş ve üzerindeki misafirler için yetişkin bileti uygulanmaktadır.- 14 yaşından büyükler yanlarında çocuk olmadan LEGOLAND® Discovery Centre’a giriş yapamazlar. Çocuk misafirler yanlarında 18 yaşından büyük bir yetişkin olmadan LEGOLAND® Discovery Centre istanbul’a  giremezler. - MADAME TUSSAUDS İstanbul’u 14 yaşın altındaki ziyaretçiler, ancak 15 yaşından büyük bir yetişkin eşliğinde ziyaret edebilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT