Palladium Coffee Days

Palladium Coffee Days

Tarihler: 22 Şubat 2018 Perşembe ~ 25 Şubat 2018 Pazar

Yer: Palladium Ataşehir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2018 ~ Şub 25, 2018

JLL Türkiye tarafından yönetilen şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir, 22-25 Şubat tarihleri arasında“Kahve Günleri” düzenliyor. 18 markanın yer aldığı etkinlikte, birbirinden leziz kahve çeşitlerinin keşfedildiği ücretsiz kahve tadımlarından, kahve ve kahve yanında iyi giden lezzetlerin yapımının öğretildiği eğlenceliatölye çalışmalarına kadar, kahveye dair her şey Palladium'da!

Şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir, 22-25 Şubat'ta “Kahve Günleri” düzenliyor. Kahvenin cezbedici kokusu ve muhteşem tadının keyfi, Palladium Coffee Days'de çıkarılıyor. Ücretsiz kahve tadımlarıyla, keşfin lezzetine varıldığı kahve dünyasında çıkılan bu yolculukta, eğlenceli atölye çalışmalarıyla, evde kahve ve kahvenin yanında iyi giden lezzetlerin yapımının incelikleri, uygulamalı olarak anlatılıyor.

Etkinlikte, Espresso Perfetto, Coffee Manifesto, Drip, Just Coffee, Caffe Yom, Montag Coffee, Molecule Coffee, Pappa Cafe, Jimmy's Coffee Corner, Coffeemania, BaDe Chocolatier, Nescafe Dolce Gusto, Nescafe Gold, Arzum Okka, Ali Muhiddin Hacı Bekir, R&C Tasarım, Tchibo ve Pınar Süt katılımcı marka olarak yer alıyor.

AVM’nin küre alanından ana koridora kadar yayılan organizasyon için kurulan stantlarda, lezzetli tatların tadımları ve satışlar gerçekleşecek. Eğlenceli ve öğretici atölye çalışmaları ve kahveye dair her şeyin yer aldığı etkinlik, 4 gün boyunca devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT