Pinokyo Müzikali

Tarihler: 16 Ocak 2022 Pazar ~ 16 Ocak 2022 Pazar 16 Ocak 2022 14:00

Yer: TİM Fettah Aytaç Salonu

Ücret: 1. Kategori - 66.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86 (Pbx)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2022 ~ Oca 16, 2022
Pinocchio The Musical sizlerle.

Oyunun Türü:
Müzikal Çocuk Oyunu 
Yazarı & Yönetmeni: Murat ALTINOK
Kostüm: MASKARA by Altınok
Koreografi: Elif Cesur
Dekor: Maskara by Altınok 
Psikolog: Duygu Çalışır
Müzik: Sound by Altınok
Body Kukla Tasarım: Mete Kayalar
Body Kukla Yapım: Mete Kayalar, Bahar Orçun
El Kuklası Tasarım ve Yapım: Serpil Bilgil
Maske Tasarım Yapım: Bahar Orçun
Sahne Sorumlusu: Elif Avcı 
Oynuncu Kadrosu: Murat Altınok, Burakhan Yılmaz, Fatih Ermiş, Talha Sezer, Merve Yalçın, Ahmet Cevahir, İpek Taşatan, Ece Süzgen, Berfin Şahinler, Asya Su Öztürk, Burçe Özer

Yaşlı Marangoz Gepetto Usta çeşitli oyuncaklar ve kuklalar yapmaktadır. Birgün bir ağaç kütüğünden yaptığı kuklaya Pinokyo ismini verir. Pinokyo bir gece yarısı Peri sayesinde hareket edip konuşmaya başlar. Pinokyonun tek bir dileği vardır. O da gerçek bir çocuk olabilmek. Bunun içinde gereken dürüst ahlaklı çalışkan yardımsever ve fedakar olmasıdır. Pinokyo zamanını boşa harcayıp eğlenceye ve oyuna daldığı bir sırada kötü niyetli kumpanya sahibi Stromboli'nin eline düşer. Bu zorlu mücadelesinde ona çekirge Jimini yardımcı olacak ve çok özlediği Gepetto ustasına kavuşabilmesi için amansız bir mücadelenin içinde bulacaktır kendini. Bu macerada, arkadaşlığı yardımseverliği cesur olmayı ümitsizliğe kapılmamayı dürüst olmayı, fedakarlığı öğrenecektir.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı (çift doz aşı)  veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır. - Etkinliğe katılacak misafirlerin mekana gelmeden önce “Hayat Eve Sığar” uygulaması, SMS ya da E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte HES kodunu ibraz etmesi gerekmektedir. - Tüm yaş gurbu çocuklar bilete tabidir. - Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Etkinlik, Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile gerçekleşecektir. - Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır.- Konser alanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır. - Konser boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir. - Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. - Etkinlik alanı girişinde dezenfektan, maske gibi koruyucu donanımlar bulundurulacaktır. - Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT