ra Tatilde Eğlencenin Tadını Çıkar

ra Tatilde Eğlencenin Tadını Çıkar

Tarihler: 12 Kasım 2019 Salı ~ 18 Kasım 2019 Pazartesi

Yer: Legoland® Discovery Centre

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2019 ~ Kas 18, 2019

3-10 yaş arası çocuklu aileler için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, Kasım ayında başlattığı tek fiyat kampanyasına devam ediyor. 18 Kasım’a kadar bilet alan LEGO® tutkunu çocuklar ve ebeveynler 39 TL’lik hesaplı fiyat avantajı ile ara tatilde de eğlencenin tadını doyasıya çıkarıyor.

Çocuklu ailelerin birlikte keyifle vakit geçirdikleri, içerisinde bulunan temalı oyun ve eğlence alanlarıyla birbirinden yaratıcı aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, 18 Kasım’da eğitim-öğretime verilecek bir haftalık ara tatil öncesinde online ve gişeden satın alınacak biletlerde tek fiyat avantajı sağlayan kampanyasına devam ediyor. Biletini 18 Kasım’a kadar satın alan çocuk ve yetişkin dahil tüm ziyaretçiler, 39 TL’lik tek fiyat avantajıyla tatil eğlencesinin tadını çıkarıyor.

Çocuklar Master WU ile elemental gücünü keşfedecek!
LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’un geçtiğimiz günlerde lansmanını yaptığı LEGO® NINJAGO® temalı yeni etkinlik alanı, ara tatilde merkeze ziyaret edecek çocukların favori aktivite alanı olmaya aday. Master Wu tarafından eğitilen genç ninjalar Kai, Jay, Cole ve Zane, Lloyd ve Nya’nın kötü güçlere karşı verdiği mücadele etrafında şekillenen hikayesiyle aksiyon dolu bir atmosfer yaratan LEGO® NINJAGO® etkinlik alanında çocuklar, Master WU ile elemental gücünü keşfedecek; usta birer NINJAGO® savaşçısı olma yolunda ilerleyecek.

Çocuğunuz eğlenirken öğrensin LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul
Bayrampaşa Forum İstanbul AVM’nin içerisinde 3 bin m²’lik bir alanda hizmet veren LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir gün geçirmek isteyen ebeveynlerin favori mekanları arasında yer alıyor. Yapımında 2 milyon LEGO® parçası kullanılan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’un içerisinde, 4 boyutlu sinema, LEGO® parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO® fabrika turu, atölye çalışmaları, temalı oyun alanları ve tüm dünyadan önemli yapıların bir arada sergilendiği MINILAND bulunuyor. Ayrıca LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul içerisindeki LEGO® mağazasından, başka satış noktalarında bulunmayan LEGO® setleri ve gramla satılan LEGO® parçalarını almak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT