Sevimli Madagaskar Penguenleri’nin Görev Yeri: Zorlu...

Tarihler: 22 Aralık 2014 Pazartesi ~ 28 Aralık 2014 Pazar

Yer: Zorlu Alışveriş Merkezi Metro Katı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2014 ~ Ara 28, 2014

Zorlu Alışveriş Merkezi, 29 Kasım - 28 Aralık tarihleri arasında minikler için çok eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Miniklerin heyecanla beklediği “Madagaskar Penguenleri” filminin 28 Kasım’da vizyona girmesinin hemen ardından sevimli penguenler, görevlerini tamamlayabilmek için Zorlu Alışveriş Merkezi metro katında minik ziyaretçilerle buluşuyor. Zorlu’yu ziyaret eden çocuklar, “Madagaskar Penguenleri” aktivitesi ile bir ay süresince sevimli penguenlerin görevlerine katılma fırsatı bulacak. Minikler bir yandan eğlenirken bir yandan sürpriz hediyeler kazanacak.

Bu yılbaşı öncesi Zorlu’da minik ziyaretçileri birbirinden heyecanlı görevler bekliyor. “Madagaskar Penguenleri” isimli çocuk etkinliğinde minikler, gizli ajan kimlikleri tasarlayacaklar. Minik ziyaretçilerin görevleri arasında aynı zamanda fotoğraf da çektirebilecekleri hava dalışı, penguen ajan kostümleri giyerek lazerlere değmeden, alarmı çaldırmadan hediyelere kazandıkları bir oyun da yer alacak. Zorlu’da minikler için düzenlenen etkinlikteki sürprizler bu oyunlarla sınırlı kalmayacak. Minik ajanların, zeki ajan Kowalski eşliğinde sadece el hareketleriyle teknoloji dünyasını keşfettiği hand motion, penguen kıyafetleri ile gerçekleştirecekleri kamufle oyunu, lazerlere değmeden çam ağacına ulaştıkları lazer koridoru ve kötü adam ahtapotu yenerek hediyelere ulaştıkları laser tag de yer alıyor.

Minikler bu heyecanlı etkinlik sonunda penguen ajan törenine de katılabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT