Sihirbaz Sahnede - Doruk Ülgen

Tarihler: 27 Nisan 2019 Cumartesi ~ 28 Nisan 2019 Pazar 27 Nisan 15:00 - 28 Nisan 14:00

Yer: Küçük Sahne UNIQ

Ücret: Vip - 75.00 TL Salon - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2019 ~ Nis 28, 2019

Dünyanın en iyi sihirbazı ödüllü sanatçı Doruk Ülgen sahnede ! Ailecek hem eğlenip hem şaşıracağınız bu keyifli gösteride, alışılmış sihirbazlık numaraları değil, farklı ve modern bir gösteri izleyeceksiniz.

Kısıtlı süre boyunca sunulacak olan bu gösteriyi kaçırmayın, büyük küçük toplanın ve sihirli bir dünyaya hep birlikte tanık olun. Dileyenler gösteri sonunda Doruk Ülgen ‘ den imzalı bir şekilde sihirbazlık numaralarının öğretildiği Sihirbazlık Seti ‘ni de almaya imkan bulacak.


- Gösteri süresi 40 dakika kadar sürmektedir.- 3 yaş altı çocuklar büyük kardeşleri var ise ebeveynleri ile beraber gösteriye alınacaktır, sessiz kalmaları hususunda özen gösterilmesini önemle rica ederiz.- 3 yaş altı kardeşlerin kucakta katılımı mümkün ve ücretsizdir.- 7 yaş ve üzeri çocuklar girişteki arkadaşımıza veli telefonu verilerek veya kendi telefonu var ise tek başına bileklik takılarak girebileceklerdir.- Ebeveynsiz bırakilacak çocukların gösteri düzenini bozmayacak şekilde bilgilendirilmesini rica ederiz.- 7 yaş altı katılımcıların ebeveynlerininde ayrica bilet almasi gerekmektedir.- Çocuksuz yetişkin girişi onaya tabidir. Bilet alınması durumunda iade edilecektir.- Gösterilerimiz canlı performanslar olduğundan sanatçının hastalanması durumları sebebiyle gösteriden önce iptal edilebilir, bilet alırsanız Biletix size iptal bilgilendirmesini mail veya  telefon yolu ile yapacaktır. Bileti o gün almayı planlıyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin-Biletix biletinizin çıktısını almanıza gerek yoktur, kapıda telefonunuzdan göstermeniz yeterli olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT