Sömestrde Eğlencenin Adresi İstMarina AVM

Sömestrde Eğlencenin Adresi İstMarina AVM

Tarihler: 18 Ocak 2019 Cuma ~ 03 Şubat 2019 Pazar

Yer: İstMarina AVM

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2019 ~ Şub 3, 2019

Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi sömestr tatilinde de misafirlerine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Karnelerini alacak öğrencileri şimdiden tatil heyecanı sardı. İstMarina AVM sömestr tatilinde çocuklara eğlenceli ve keyifli bir dünyanın kapılarını aralıyor. 18 Ocak – 03 Şubat tarihleri arasında İstMarina AVM’yi ziyaret eden minikleri birbirinden eğlenceli etkinlikler ve sürpriz hediyeler bekliyor.

Dünyaca ünlü dev robotlar İstMarina’daİstMarina AVM, sömestr tatiline girecek minik ziyaretçileri için dev Transformers robotlarını alışveriş merkezinde ağırlayacak. 7’den 70’e her yaş grubundan hayranı bulunan dünyayı kurtaran dev robotlar, tatil boyunca her gün 12:00 – 19:00 saatleri arasında İstMarina AVM’de olacak. Minik hayranları gün boyu AVM içerisinde dolaşacak olan Transformers’ın dev robotları Optimus Prime ve Bumblebee ile tanışarak fotoğraf çekilme şansına da sahip olacak.

Nerf ile eğlence zirveye çıkacakSporun en eğlenceli hali Nerf ile tüm çocuklar İstMarina AVM’de buluşuyor. Tatil boyunca devam edecek turnuvada her gün üçerli grup halinde yarışacak çocuklar heyecan dolu kapışmada mücadele ederken sporun en eğlenceli haliyle tanışacaklar. Nerf etkinliği, çocukların enerjilerini dışarı atmalarına fırsat verirken aynı zamanda onları kıyasıya bir aksiyon ve macera içerisine çekerek doyasıya eğlendiriyor; bir takım olup birlikte hareket etmeyi sağlıyor ve sosyalleşmesine imkan tanıyor.

Çocuklar oyuna ve eğlenceye doyacakHasbro’nun süper oyunları, Bil Bakalım Kim?, Süper Doktor, Connect 4 ve Monopoly Junior ile Monopoly’nin unutulmaz maskotu İstMarina AVM’ye geliyor. Özel Hasbro Gaming Area alanında gerçekleşecek 4 muhteşem oyunda çocuklar tatil boyunca şans, eğlence, bilgi, yetenek ve dikkatlerini kullanarak eğlencenin yeni boyutuna adım atacak.

İstMarina AVM, eğlendirirken öğreten etkinliklerin yanı sıra oyuncak, eğlence ve yeme-içme markalarında minik ziyaretçilerine özel indirimlerle çocuklara tatil keyfini doyasıya yaşatacak. Tatil boyunca 12:00 – 19:00 saatleri arasında devam edecek tüm etkinlikler, çocukların ve ailelerinin ücretsiz katılımı ile gerçekleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT