Tepe Nautilus Avm Babalar Günü’nü Kutluyor!

Tarihler: 17 Haziran 2015 Çarşamba ~ 20 Haziran 2015 Cumartesi

Yer: Tepe Nautilus Avm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2015 ~ Haz 20, 2015

İstanbul’un iki yakasını birleştiren konumuyla kolay ulaşım imkânı sunan ve etkinlikleriyle misafirlerine eğlence dolu saatler yaşatan Tepe Nautilus AVM, Babalar Günü’nü misafirlerine özel film afişleriyle karşılıyor. 20 Haziran’da düzenlenecek afiş tasarım etkinliği hem babalar hem çocuklar için unutulmaz bir anı olacak.

Birbirinden renkli aktiviteleriyle alışverişi eğlenceli kılan, rahat ulaşım ve kolay alışveriş imkânı sunan Tepe Nautilus AVM Babalar Günü’nde baba ve çocuklarına keyifli anlar yaşatacak.

Babalar Günü’ne özel olarak hazırlanan Baba-Çocuk Film Afişleri etkinliğinde, babalar ve çocukları kendi isimlerine özel film afişlerinin sahibi oluyor. Tepe Nautilus AVM’de düzenlenen afiş tasarım etkinliğinde, farklı bir teknik ile anında baskı sayesinde baba ve çocuklarına özel film afişleri armağan ediliyor.

20 Haziran Cumartesi günü Tepe Nautilus AVM’ye alışveriş fişi ile gelen çocuklar, babalarına sevdikleri filmin başrolü olma şansını hediye edecekler. Babalarına yıllarca hatırlanacak keyifli bir hediye vermek isteyenler en güzel hediye seçeneklerini Tepe Nautilus AVM’de keşfedebilir.

www.tepenautilus.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT