The Blaze

The Blaze

Tarihler: 13 Ağustos 2022 Cumartesi ~ 13 Ağustos 2022 Cumartesi 13 Ağustos 2022 15:00

Yer: Boheme Beach Çeşme

Ücret: 1st Phase 600.00 ₺ - Early Bird Backstage 1250.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Musalla, İkiçeşmelik KM. EVL No:82, 35930

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2022 ~ Ağu 13, 2022
***The Blaze*** 2017'de, ilk EP'leri Territory'yi yayınlayan, Fransız müzik prodüktörü ve yönetmen Guillaume ve Jonathan Alric ikilisinin Fransız dans müziği projesi The Blaze, 13 Ağustos Cumartesi günü Boheme Beach, Çeşme’de! Loca ve Bistro satışı: +90 (545) 848 05 05 ***Etkinlik Kuralları*** -Etkinlik 18 yaş ve üzeri katılımcılar içindir. -Etkinlik alanına yiyecek içecek, kesici, delici veya yanıcı alet sokmak yasaktır. -Etkinlik katılımcıları etkinlik alanı içerisinde fotoğraf & video çekiminin yapılacağını kabul eder. -Yazılı izin olmadığı takdirde profesyonel görüntü kayıt cihazları sokmak ve çekim yapmak yasaktır. -Profesyonel olmayan cihazlarla, diğer misafirleri ve performans veren sanatçıları rahatsız edecek ve özel hayatının gizliliğini ihlal edecek çekim yapılmamasına özen gösterilmesi beklenmektedir. -Flaşlı çekim yapmak kesinlikle yasaktır. -Organizasyon ve mekan yetkilileri uygun görmedikleri kişileri etkinlik ve backstage alanına almama hakkına sahiptir. -Kadın-erkek sayısındaki dengeye, tavır, üslup, giyim ve genel anlamıyla uygunluk konularına özellikle özen gösterilmekte olup bu ve bu gibi sebeplerden ötürü giriş yapılamayabilir. -Bunun kararı tamamen kapı inisiyatifindedir. -Kapımızın kararı sondur ve her koşulda geçerlidir. -Satın alınan biletlerde iade, iptal veya değişim yapılamaz. Ruh, beden ve zihin üçlüsünü Çeşme’de ilk kez hayata geçirilen bu alanda deneyimleyin. Turkuaz Ege sularının tüm berraklığıyla kıyıya vurduğu BOHEME BEACH, canlı müzik ve DJ performansları, rustik mimarisi, kokteylleri ve menüsünün yanı sıra farklı deneyimleriyle içinizdeki bohem ruhu ortaya çıkaracak. Spiritüelizmin, sanatın ve müziğin sosyal hayatla bütünleştiği bu koyda eşsiz bir deneyim yaşayacaksınız.

Tüm Bilet Fiyatları:

1st Phase 600.00 ₺

Early Bird Backstage 1250.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT