Trenle Eskişehir Turu

Tarihler: 13 Mayıs 2018 Pazar ~ 13 Mayıs 2018 Pazar 13 Mayıs 2018 07:00

Yer: Pendik Tren Garı

Ücret: - Yetişkin 385.00 TL, Çocuk 385.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2018 ~ May 13, 2018
"Ailemle Geziyorum" un bu sefer ki durağı tarihi dokusuyla büyüleyen Eskişehir!

"Sabah Pendik garı önünde buluşma sonrası 07.30 trenimizle Eskişehir’e hareket ediyoruz. Eskişehir tren garı önünde saat 10.15’de bizi bekleyen özel aracımız ile öncelikle Odunpazarı semtine hareket ediyoruz. Balmumu Müzesi, Cam Sanatları Müzesi, Atlıhan Çarşısı ve Tarihi Odunpazarı Evleri’ni gezdikten sonra öğleyemeğimizi alıyoruz. Öğle yemeğimizi Eskişehir Çibörek Evi’nde aldıktan sonra özel aracımızla Sazova Parkı’na ulaşıyoruz. Burada Sualtı Dünyası’nı geziyoruz. Masal Şatosu gezimizin sonrasında parkta kısa bir yürüyüş yapıyor ve şehir merkezine geliyoruz. Ardından 1930’lu yıllarda yapılmış yaş meyve sebze hal binasının yenilenen yüzü Haller Gençlik Merkezi’ne geçip burada bulunan ünlü tatlıcıda molamızın ardından akşam 19.30 treni ile tekrar İstanbul’a hareket ediyoruz."

Gezi Fiyatına Dahil Olan Hizmetler
Gidiş – Dönüş Yüksek Hızlı Tren Yemekli Vagon Biletleri
Gezi Boyunca Belirtilen Transferler
Uzman Rehberlik ve Danışmanımız Ömer Kokal İle Söyleşiler
Tüm Giriş ve Bahşişler
Öğle Yemeği

Gezi Fiyatına Dahil Olmayan Hizmetler
Kişisel Harcamalar

Tur Saatleri
07.30 – 19.30

Tur Notları
* Etkinliklere, çocuklar anne ve/veya babalarıyla katılım sağlayabilir. Çocuklar, tek başına etkinliklere katılım sağlayamazlar.
* Bilet alım işleminizi tamamlamanız ardından ailemle geziyorum ekibine 0544 564 04 04 numaralı telefondan ya  da nilsu@ailemlegeziyorum.com.tr mail adresinden ulaşıp rezervasyonunuzu yaptırmanız zorunludur. Aksi takdirde biletiniz geçerli sayılmayabilir.
* Profesyonel danışmanlar, rehberler, tarihçiler ve ailemle geziyorum ekibi tarafından hazırlanan interaktif gezi programları.
* 5-12 önerilen yaş sınırımız fakat genç gezginlerimizi en iyi tanıyan aileleridir. Bu nedenle kararı anne ve babalarımıza bırakıyoruz.
* Gerçekleştirdiğimiz her tur farklı bir kültür, farklı bir heyecan. Bu nedenle en doğru program akışını Ailemle Geziyorum ekibinden alabilirsiniz. Buluşma rotalarımız, turların süresi gibi soruların hepsinde Ailemle Geziyorum ekibi sizlerin yanında olacaktır.
* Hava koşullarından kaynaklanan olumsuzluklar sonucu meydana gelecek teknik sorunlarda ve bu gibi nedenlerle etkinlik alanının kısmen veya tamamen geçici bir süre ziyarete kapatılması nedeniyle, organizasyon firması tarafından sorumluluk kabul edilmemektedir.

- Etkinliklere, çocuklar anne ve/veya babalarıyla katılım sağlayabilir. Çocuklar, tek başına etkinliklere katılım sağlayamazlar.- Bilet alım işleminizi tamamlamanız ardından ailemle geziyorum ekibine 0544 564 04 04 numaralı telefondan ya  da nilsu@ailemlegeziyorum.com.tr mail adresinden ulaşıp rezervasyonunuzu yaptırmanız zorunludur. Aksi takdirde biletiniz geçerli sayılmayabilir.- Profesyonel danışmanlar, rehberler, tarihçiler ve ailemle geziyorum ekibi tarafından hazırlanan interaktif gezi programları.- 5-12 önerilen yaş sınırımız fakat genç gezginlerimizi en iyi tanıyan aileleridir. Bu nedenle kararı anne ve babalarımıza bırakıyoruz.- Gerçekleştirdiğimiz her tur farklı bir kültür, farklı bir heyecan. Bu nedenle en doğru program akışını Ailemle Geziyorum ekibinden alabilirsiniz. Buluşma rotalarımız, turların süresi gibi soruların hepsinde Ailemle Geziyorum ekibi sizlerin yanında olacaktır.- Hava koşullarından kaynaklanan olumsuzluklar sonucu meydana gelecek teknik sorunlarda ve bu gibi nedenlerle etkinlik alanının kısmen veya tamamen geçici bir süre ziyarete kapatılması nedeniyle, organizasyon firması tarafından sorumluluk kabul edilmemektedir.- Tur bilgilendirmesi e posta adresinize, tur tarihinden 2 gün önce iletilecektir.- Kalkış noktası / buluşma yerleri hakkında en net bilgi için bizlere 0544 564 04 04 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT