Trenle Eskişehir Turu

Tarihler: 30 Eylül 2018 Pazar ~ 30 Eylül 2018 Pazar 30 Eylül 2018 07:00

Yer: Pendik Tren Garı

Ücret: - Yetişkin 385.00 TL, Çocuk 385.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2018 ~ Eyl 30, 2018
"Balmumu Müzesi, Cam Sanatları Müzesi, Atlıhan Çarşısı, Cam Sanatları Atölyeleri ve tarihi Odunpazarı Evleri’ni geziyoruz.

Çiğ börek evinde yemek alıyoruz. Kurtuluş Müzesi,Sazova Parkına ulaşıyoruz.Su altı dünyasını geziyoruz. Masal Şatosu, korsan gemisi, gondol turu ve parkta keyifli bir yürüyüş… Eskişehir, Anadolu kaşiflerinin trenle yolculuğu tattığı, eğlence dolu bir seyahat olarak anılarımıza eklenecek. Sabah Pendik garı önünde buluşma sonrası 07.30 trenimizle Eskişehir’e hareket ediyoruz.

Eskişehir tren garı önünde saat 10.15’de bizi bekleyen özel aracımız ile öncelikle Odunpazarı semtine hareket ediyoruz.

Balmumu Müzesi, Cam Sanatları Müzesi, Atlıhan Çarşısı ve Tarihi Odunpazarı Evleri’ni gezdikten sonra öğle yemeğimizi alıyoruz.

Öğle yemeğimizi Eskişehir Çibörek Evi’nde aldıktan sonra özel aracımızla Sazova Parkı’na ulaşıyoruz. Burada Sualtı Dünyası’nı geziyoruz. Masal Şatosu gezimizin sonrasında parkta kısa bir yürüyüş yapıyor ve şehir merkezine geliyoruz.

Ardından 1930’lu yıllarda yapılmış yaş meyve sebze hal binasının yenilenen yüzü Haller Gençlik Merkezi’ne geçip burada bulunan ünlü tatlıcıda molamızın ardından akşam 19.30 treni ile tekrar İstanbul’a hareket ediyoruz."

Fiyata dahil olan hizmetler
Gidiş – Dönüş Yüksek Hızlı Tren Yemekli Vagon Biletleri
Gezi Boyunca Belirtilen Transferler
Uzman Rehberlik ve Danışmanımız Ömer Kokal İle Söyleşiler
Tüm Giriş ve Bahşişler
Öğle Yemeği

Fiyata dahil olmayan hizmetler
Kişisel harcamalar

Tur Saatleri: 07:30-19:00

"-Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
-Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
-Tarifeli uçuşlarda İnİstanbul Turizm, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş saatleri ve parkur değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 24 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan İnİstanbul Turizm sorumlu tutulamaz. Uçak bileti iptallerinde, havayollarının iptal koşulları geçerlidir.
-Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
-Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda İnİstanbul Turizm misafirlerine 7 (yedi) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.

İptal ve Cayma Hakkı
Tüketicinin yapmış oldukları rezervasyonlarda paket turun başlamasından en az 30 gün kala yapılan fesih bildirimlerinde; ödenmesi zorunlu vergi, harç, 3. kişilere ödenip geri alınması mümkün olmayan bedeller ve yasal yükümlülüklerden doğan masraflar hariç olmak üzere, herhangi bir kesinti yapılmaksızın ödenen bedel tüketiciye aynen iade edilir.Yurt dışı seyahatlerde vize hizmeti alınmış ise vize ücretleri iade edilmez. Tüketici, gezinin başlamasına 29-15 gün kala tur bedelinin % 40’ını 15 günden az süre içerisinde ise tamamını Acente’ye cayma tazminatı olarak ödemeyi kabul ve taahhüt eder.Sözleşmeden dönülmesi halinde iptal ceza şartlarına göre en az 7 iş günü içerisinde Tüketicinin ödemiş olduğu tur bedeli İnİstanbul Turizm veya aracısı tarafından iade edilir.

Tur İptali Durumunda;
Gezimiz, minimum 16 kişi katılım şartı ile düzenleniyor.Gezi için yeterli katılım sağlanmadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi gezi hareket tarihinden 20 gün öncesi olup, iptal bilgisi acenteniz tarafından iletilecek."

- Etkinliklere, çocuklar anne ve/veya babalarıyla katılım sağlayabilir. Çocuklar, tek başına etkinliklere katılım sağlayamazlar.- Bilet alım işleminizi tamamlamanız ardından ailemle geziyorum ekibine 0544 564 04 04 numaralı telefondan ya  da nilsu@ailemlegeziyorum.com.tr mail adresinden ulaşıp rezervasyonunuzu yaptırmanız zorunludur. Aksi takdirde biletiniz geçerli sayılmayabilir.- Profesyonel danışmanlar, rehberler, tarihçiler ve ailemle geziyorum ekibi tarafından hazırlanan interaktif gezi programları.- 5-12 önerilen yaş sınırımız fakat genç gezginlerimizi en iyi tanıyan aileleridir. Bu nedenle kararı anne ve babalarımıza bırakıyoruz.- Gerçekleştirdiğimiz her tur farklı bir kültür, farklı bir heyecan. Bu nedenle en doğru program akışını Ailemle Geziyorum ekibinden alabilirsiniz. Buluşma rotalarımız, turların süresi gibi soruların hepsinde Ailemle Geziyorum ekibi sizlerin yanında olacaktır.- Hava koşullarından kaynaklanan olumsuzluklar sonucu meydana gelecek teknik sorunlarda ve bu gibi nedenlerle etkinlik alanının kısmen veya tamamen geçici bir süre ziyarete kapatılması nedeniyle, organizasyon firması tarafından sorumluluk kabul edilmemektedir.- Tur bilgilendirmesi e posta adresinize, tur tarihinden 2 gün önce iletilecektir.- Kalkış noktası / buluşma yerleri hakkında en net bilgi için bizlere 0544 564 04 04 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT