Vialand’de ‘Gnctrkcll’lilere İkinci Bilet Anında Hediye!

Tarihler: 07 Temmuz 2014 Pazartesi ~ 27 Temmuz 2014 Pazar

Yer: Vialand AveaPark

Adres: Yeşilpınar Mah. Girne Cad. Eyüp İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2014 ~ Tem 27, 2014

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı VIALAND, Turkcell’le yaptığı işbirliği çerçevesinde gnctrkcll’liler için rüya gibi bir kampanya başlattı. Son günü 27 Temmuz olan kampanyada, VIALAND Tema Park’a giriş için bir bilet alan tüm gnctrkcll’lilere 1 bilet de anında hediye edilecek. Kampanya sadece gündüz seansında değil, saat 21.00’den – 24.00 kadar süren akşam seansında da geçerli olacak.

gnctrkcll’lilere dünyanın eğlencesini sunan bu çok özel kampanyaya katılmak için VIALAND yazarak 2278’e kısa mesaj atmak yeterli olacak. Mesajın ardından gelecek olan şifre ile VIALAND Tema Park gişelerinden bilet alan herkese 2. bilet armağan edilecek. Bu kampanya ile tüm gnctrkcll’liler tatillerinde gün boyu sürecek eğlencenin tadını çıkaracak, bol adrenalinle unutamayacakları bir gün yaşama fırsatı bulacaklar.

Tek biletle sınırsız eğlence
120 bin metrekarelik alanda kurulu olan VIALAND Tema Park’ta 30 eğlence ünitesi bulunuyor. Aynı anda 15 bin kişilik kapasiteye sahip Tema Park, 7’den 77’ye her yaşa sınırsız eğlence sunuyor. VIALAND Tema Park ziyaretçilerine farklı seçeneklerde eğlence imkanı tanırken, isteyen herkes tek biletle tüm ünitelerden sınırsız faydalanabiliyor. Grup, çocuk ve bireysel kart seçenekleri olan VİALAND Kart ile de sezon boyu sınırsız giriş, sınırsız eğlence hizmeti veriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT