Yaratıcı Çocuk Festivali

Tarihler: 26 Mayıs 2019 Pazar ~ 26 Mayıs 2019 Pazar 26 Mayıs 2019 10:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: * 3 kişilik biletler %10, 4 kişilik biletler %15 indirimlidir.* 1 ve 2 kişilik bilet alımlarında indirim yoktur. 4 Kişilik Bilet - 204.00 TL 3 Kişilik Bilet - 162.00 TL 2 Kişilik Bilet - 120.00 TL 1 Kişilik Bilet - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2019 ~ May 26, 2019
Yaratıcı Çocuk Festivali, 25-26 Mayıs tarihlerinde KüçükÇiftlik Park'ta...

Bu yıl ikincisi düzenlenecek Yaratıcı Çocuk Festivali (YÇF), büyüyen alanı ve zenginleşen içeriği ile her yaştan çocuk katılımcıyı ve ailelerini KüçükÇiftlik Park’a bekliyor. Festival; Faber Castell ana sponsorluğunda, Pınar Kido, Milli Eğitim Bakanlığı,  Ozmo, Lego, Çilek Odası, Carrefoursa, QNB Finansbank, BASF, Bahçeşehir Koleji, Sanofi, Dimes, Aptamil, Twin Bilim, Toyzz Shop, Sabri Ülker Vakfı gibi önemli markaların destekleriyle gerçekleşiyor... Çocuklar ve ebeveynler için birbirinden eğlenceli oyun atölye alanları, söyleşiler, gösteri ve konserlerden oluşan dopdolu programıyla festival, tüm aileyi bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Bu yıl oyun temasıyla hayata geçirilecek Yaratıcı Çocuk Festivali; tüm çocuklara,   #benimleoyunoyna  diyecek. Tüm çocuklar ikincisi düzenlenen festivalde , bol bol oyun oynayacak, yaratıcılıklarını oyun yoluyla keşfedecekler. Yaratıcı Çocuk Festivali 2019 Gösteri  Sahnesi’ yle de eğlenceli ve coşku dolu bir programla seyircilerinin karşısında olacak. Katılımcıların tüm günü eğlence ile geçirecekleri dopdolu YÇF Gösteri Sahnesi’nde; Ezo Sunal ile LALALA Konseri, Kerem Eser Paytak Show, pandomim, jonglör ve sihirbazlık gösterileri, balon showlar, kukla tiyatroları ve çok sayıda konser yer alacak. Ebeveynlere ilham verici söyleşi seanslarına; Sunay Akın, Nil Karaibrahimgil, Dr. Özgür Bolat, Prof. Dr. Belma Tuğrul, Varol Yaşaroğlu gibi önemli isimler konuk olacak..

Ülkemizin en büyük ve en kapsamlı açık hava festivaline hepinizi bekliyoruz…

- Festival Cumartesi günü saat 12:00'de başlayacak, 20:00'de sona erecektir.- Festival Pazar günü saat 10:00'da başlayacak, 18:00'de sona erecektir.- Biletler satın alınan gün içindir, lütfen biletinizin tarihine dikkat ediniz.- Satın alınan biletler iade alınmamaktadır.- 2 yaş ve üzeri tüm ziyaretçiler bilete tabidir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek içecek getirmek yasaktır.- Giriş ücreti festival alanındaki tüm atölye, söyleşi, konser ve gösteriler için geçerlidir.- Ebeveynler, festival süresince atölye, stant, söyleşi ve gösteri alanları dahil olmak üzere her alanda çocuk katılımcıya eşlik edecektir.  - Çocuklar emanet alınmayacaktır.- Atölyelere katılım, yaş gruplarına göre farklılık gösterebilecektir.- Atölye uygulamaları , süreleri ve katılımcı çocuk sayıları farklılık gösterebilmektedir.- Festival alanına evcil hayvan ile giriş yapılamaz.- Festival alanı içerisinde sigara kullanımı yasaktır.- Yaratıcı Çocuk Festivali, festival alanında gerçekleşen fotoğraf video ve ses kayıtlarını bedelsiz kullanma hakkına sahiptir.- Festivale giriş ve çıkışlar, Yaratıcı Çocuk Festivali’nin belirlediği kural ve düzenlemelere bağlı olarak yapılır. Bilet kontrolünden sonra hem çocuğa hem de çocuğa eşlik eden ebeveyne bileklik takılır. - Bileklikler o gün içerisinde festival alanına giriş çıkış için kullanılacaktır. Bileklik çıkartıldığı takdirde katılımcı tekrar festival alanına girilemez. Öyle bir durumda katılımcı; bilet ibraz etmek zorundadır.- Yaratıcı Çocuk Festivali, ziyaretçilerin şahsi eşyalarıyla ilgili hiçbir sorumluluğu üstlenmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT