Yaratıcılık ve Eğlencenin Buluşma Adresi: 'Fun Station'

Yaratıcılık ve Eğlencenin Buluşma Adresi: 'Fun Station'

Tarihler: 29 Kasım 2017 Çarşamba ~ 29 Kasım 2017 Çarşamba 12:00 - 15:00

Yer: Fairmont Quasar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2017 ~ Kas 29, 2017

Pazar günleri için en iyi şehir aktivitesi, şehrin kalbi Mecidiyeköy’de yer alan anılan Fairmont Quasar İstanbul’da!

Stations restoran, lezzet tutkunlarını her Pazar günü Brunch’ıyla dünya mutfakları arasında yolculuğa çıkarıyor. Lezzetlerini istasyonlar halinde sunan Stations Brunch’a, eğlence dolu bir istasyon daha ekleniyor: miniklere özel “Fun Station”!

Fairmont Quasar İstanbul’un bünyesinde yer alan Stations restoranda sunulan ve zengin büfeleri, eşsiz deniz ürünleri, pişirme istasyonları ve tatlı atölyeleri ile anılan Stations Brunch, şehrin gözde lezzet etkinliklerinden biri. Mekan, yepyeni lezzet ve sunumlarının yanı sıra, yeni “Fun Station” alanında minikleri çok renkli atölye çalışmalarıyla buluşturuyor.

“Fun Station”, 5-12 yaş arası çocukların günlük hayatta her an karşılaştıkları malzemelerle yaratıcılıklarının sınırlarını yeniden keşfetmelerine imkan tanıyarak, miniklere rengarenk bir dünyanın kapılarını açıyor.

Ebeveynleriyle brunch istasyonlarında bir lezzet yolculuğuna çıkan çocuklar, bir yandan da “Fun Station” dünyası ile tanışarak yaratıcı yanlarını geliştiriyor. Eğlence ve yaratıcılığın en renkli birleşimi olan “Fun Station” etkinlikleri ile, hayal güçlerinin sınırlarını zorlayan bir deneyim yaşıyorlar.

Her Pazar 12.00 – 15.00 saatleri arasında, canlı müzik eşliğinde sunulan Stations Brunch, Pazar günlerini hem büyükler hem de küçükler için muhteşem lezzetler, canlı müzik ve dolu dolu aktivitelerle tüm aile için özel bir deneyime dönüştürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT