Yeşil Dev Shrek, 23 Nisan’da Tüm Çocukları Madame Tussauds İstanbul’a Bekliyor

Yeşil Dev Shrek, 23 Nisan’da Tüm Çocukları Madame Tussauds İstanbul’a Bekliyor

Tarihler: 21 Nisan 2018 Cumartesi ~ 23 Nisan 2018 Pazartesi

Yer: Madame Tussauds İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2018 ~ Nis 23, 2018

Dünyanın birbirinden ünlü isimlerinin balmumundan yapılmış figürlerinin sergilendiği Madame Tussauds İstanbul, tüm çocukları 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda sevimli yeşil dev Shrek’i görmeye davet ediyor.

250 yıllık büyüleyici bir tarihe sahip balmumu müzesi Madame Tussauds, İstanbul merkezine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocukları Hollywood’un sevimli yeşil trolü Shrek’i ziyaret etmeye çağırıyor. Türlü kötülüklere karşı olağanca gücüyle savaşan, takdir edilesi bir cesarete sahip Shrek, sonunda güzeller güzeli prenses Fiona'nın kalbini kazanıp gerçek güzelliğin iç güzelliği olduğunu fark eden sevimli bir masal kahramanı. William Steig'in 1990'da yazdığı bir masaldan animasyon filmine uyarlanan Shrek, yayınlandığı dönemde büyük küçük herkesin beğenisini kazandı; popülerliği gittikçe artan sevimli yeşil devin figürü İstanbul dahil dünya üzerindeki pek çok Madame Tussauds’da yerini aldı.

Tüm üretim süreci 3 ay süren ve yüksekliği 2 metreyi aşan Shrek’in balmumu heykelinin yapımında yarım ton kil kullanıldı. Shrek’in kendine has saç, göz, cilt rengi ve kıyafetlerini doğru yaratabilmek adına Dreamworks tarafından ayrıntılı bilgi alındı. Sonuç ise, görenleri hayran bırakan Yeşil Dev Shrek!

İlk animasyon filmi Oscar’ının sahibi Shrek filminin başkahramanını yakından görmek isteyenler 23 Nisan’da Madame Tussauds İstanbul’u ziyaret edebilir; figürle fotoğraf çektirebilir ve Çocuk Bayramı’nı interaktif bir eğlencenin parçası olarak geçirebilirler. 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda çocuklara özel bir indirim de sunan Madame Tussauds İstanbul, Biletix’ten, gişelerden ve web sitesinden satışa çıkan tüm biletlerini çocuk misafirler için 23 TL’den sabitliyor. Üstelik bu özel indirim 21-22 ve 23 Nisan tarihlerinde de geçerli olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT