Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?
Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Erich Ruppen, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Alican Saygı’nın sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Orijini Avusturya’nın ünlü ‘sacher torte’sine dayanan ‘Alhambra Pastası’ ile klasik bir lezzeti sofralarınıza davet ediyoruz. Sıcacık bir lezzet katacak bu çikolatalı pasta ile ganaj yapımı, fındıklı ıslak kek yapımı, çikolata ile yazı yazmanın ince tekniklerinin yanı sıra marzipanla süsleme çalışması da yapılacaktır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.