'Aşkın Tarihi' Bilgi’de Başlıyor!

Tarihler: 25 Şubat 2012 Cumartesi ~ 25 Mart 2012 Pazar

Yer: Santral Kampüsü

Nereden Alınır: www.bilgi.edu.tr

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2/13 34060 Eyüp, İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 444 0 428

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2012 ~ Mar 25, 2012

“Aşkın Tarihi” Şubat Ayında Bilgi’de Başlıyor!

BİLGİ Eğitim, her yaştan tarih meraklılarını buluşturan yeni bir sertifika programını başlatıyor. Eski Mısır’dan günümüze aşkın serüveninin anlatılacağı program 25 Şubat’ta Santral Kampüsü’nde başlıyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi BİLGİ Eğitim tarafından açılan programda; Eski Mezopotamya, Mısır ve Yunan’da Platonik Aşk kavramından, Leyla ile Mecnun’a, Casanova ve Sürekli Aşk’tan, Aşk Evliliklerine uzanan farklı konu başlıkları yer alıyor. Geçmişten günümüze farklı çağların ve toplumların aşka bakışını inceleyen programa konu başlığına göre çeşitli akademisyenler de konuşmacı olarak katılacak.

İki modülden oluşan ve Haziran ayına kadar devam edecek olan program, lise ve üniversite öğrencileri, öğretmenleri ve her yaştan tarih meraklılarını biraraya getiriyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent Yılmaz’ın koordinatörlüğünü yürüttüğü programa katılan tüm katılımcılara sertifika verilecek.

İstanbul Bilgi Üniversitesi

1996 yılında Türkiye’de üniversite yaşamına yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıkan ve kurulduğu günden bu yana öğrencilerine uluslararası gelişim fırsatları sunmaya devam eden İstanbul Bilgi Üniversitesi, Laureate International Universities ağının Türkiye’deki tek üyesidir. Yaklaşık 800 kişilik bir öğretim kadrosuna sahip olan İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin 11.000’in üzerinde öğrencisi ve 15 bine yakın mezunu bulunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi, Fen-Edebiyat, Hukuk, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim, Mimarlık ve Mühendislik fakültelerinin yanı sıra yüksekokulları, meslek yüksekokulları ve enstitüleri çatısı altında 85 ön lisans, lisans ve doktora programı sunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin İstanbul’un merkezinde, Santral, Dolapdere ve Kuştepe olmak üzere üç kampüsü bulunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi hakkında ayrıntılı bilgiye www.bilgi.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

http://www.facebook.com/istanbulbilgiuniversitesi
http://twitter.com/bilgiofficial

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT