"Patron Çıldırdı!"

Tarihler: 08 Şubat 2023 Çarşamba ~ 08 Şubat 2023 Çarşamba 08 Şubat 2023 20:00

Yer: Online Etkinlikler

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2023 ~ Şub 8, 2023

Patron Çıldırdı! Pazarlama Oyunu Pazarlama Akademisi, pazarlama alanında kariyer hedefleyen ve yeni başlayanlar için pazarlama becerilerini ölçebilecekleri, gelişim alanlarını farkedebilecekleri ve 9 ana kategoride güncel temel bilgileri öğrenebilecekleri bir dünyadaki ilk bireysel katılımlı online Pazarlama Atölyesi tasarladı.

Oyunun başlangıcında Pazarlama Akademisi Kurucusu Turhan Tokat mentörlüğünde iki ekip kuruluyor. Ekipler “Patron”un çılgın pazarlama hedeflerini gerçekleştirmek için 9 ana kategoride yarışıyorlar. Karşılıklı vetoların da uçuştuğu bu eğlenceli ve öğretici atölyede, en fazla kategoriyi kazanan grup yarışmayı da kazanmış oluyor.

Kategoriler

Ekiplerin yarışacağı 9 ana pazarlama kategorisi:

- Hedef kitle

- Marka adı

- Satış noktaları

- Fiyatlama

- Promosyon

- Paketleme

- Marka yüzü

- Reklam

- Medya satın alma

Kimler İçin?

- Pazarlama kariyeri hedefleyen üniversite öğ

Etkinlik Kuralları:

- Etkinlik için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.

- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

- Etkinlik linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satınalırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Etkinliğe katılmanız için gereken Zoom linki ve şifresi etkinlikten öncesistemde kayıtlı olan e-mail adresinize Biletix tarafından gönderilecektir.Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniylekatılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak eğitimekatılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT