1. Dönem Atölye Çalışmaları

Tarihler: 11 Nisan 2012 Çarşamba ~ 22 Nisan 2012 Pazar

Yer: Cam Ocağı

Nereden Alınır: Cam Ocagi Vakfı

Adres: Köyiçi Caddesi 72/A 34829 Öğümce Beykoz İstanbul Beykoz İstanbul

Telefon: 0216 433 36 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2012 ~ Nis 22, 2012

Lamine Kağıt ve Takı - James Thurman
James Thurman, on yıldan uzun süredir “Thurmanite” adını verdiği lamine edilmiş (yapıştırma tabakalı) kağıt ve reçine bileşeni materyalini geliştirmektedir. Bu malzeme, plastik ya da ahşap gibi kesilebilir, oyulabilir ve şekillendirilebilir. Ortaya çıkan doku ahşaba benzer. Thurmanite, hafif ve renkli takılar yapmak için idealdir. Bu eğitimde öğrenciler, kendi Thurmanite’larını yapmayı öğrenecek ve bunları tasarladıkları takılarda kullanacaklar.

Tarih: 22 Mayıs- 25 Mayıs Eğitim ücreti: € 400 + KDV (4 günlük)

Sıcak Cam Üfleme - Chris Taylor
Lavlar su kaynağına yakınlaştıkça ısının etkisiyle büyük baloncuklar çıkartarak batarlar. Polonyalılar bu fenomene'' Limu o Pelle'' derler. Cam üfleme tekniği de buradan çıkmıştır.

İki haftalık atölye çalışmasına başlarken katılımcılar geleneksel cam üfleme sanatını anlamaya çalışacaklar. Atölye çalışmaları el becerilerini geliştirmeye yönelik egzersiz serileri, derin incelemeler ve süreç üzerinde tartışmalar içerecek. Bu çalışmalar bilinmeyene olan yolculuğunuzu kolaylaştıracak. Cam üfleme, kalıba üfleme, kalıp yapımı, aletle sekillendirme atölye çalışmasında kullanılacak tekniklerden bazıları. Iki hafta boyunca çok ince cam üfleme teknikleri, tartışmalar ve sunumlarla zenginleşecek olan çalışmalar merak duygunuzu tetiklemeye yardımcı olacak.

Tarih: 22 Mayıs- 2 Haziran Eğitim ücreti: € 825 + KDV
(Nisan ayı boyunca %15 ozel 10.yil indirimli fiyatlar)

Alevle Çalışma - Wilfred Markus
Bu eğitimde, camla dans edecek ve varoluşun güzelliğini kutlayacağız. Materyalle gireceğimiz diyalogda objeler var edecek, vizyonlar yaratacağız. Ocağın ateşinde küçük, değerli nesneler, hassas objeler yapacağız. Camdan çubuk veya borularla formlar çizeceğiz. Yapacağımız parçalar kendi saydamlıkları ya da mücevherimsi renkleriyle ışık saçacaklar. Kursa katılım için tek ön koşul camın sizi yönlendirmesine açık ve hazır olmak. Böylece birbirimizden ilham alacak ve fikir alışverişi yapacağız.

Tarih: 22 Mayıs- 2 Haziran Eğitim ücreti: € 745 + KDV
(Nisan ayı boyunca %15 ozel 10.yil indirimli fiyatlar)

Kalıpla Şekillendirme - Marie Odile Savigny
İç kısmı balmumu kullanılmadan hazirlanacak bir parçanın oluşturulma süreci ve kilden cam için kalıp yapımı hakkında kaçırılmayacak bir atölye çalışması.

Tarih: 22 Mayıs- 2 Haziran Eğitim ücreti: € 745 + KDV
(Nisan ayı boyunca %15 ozel 10.yil indirimli fiyatlar)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT