2. Uluslararası Klasik Araç Festiva

Tarihler: 29 Haziran 2019 Cumartesi ~ 29 Haziran 2019 Cumartesi 29 Haziran 2019 10:30

Yer: İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Ücret: * Sevdiklerinize yeni yılda geçmişi hediye edin, 31 Aralık 2018 tarihine kadar geçerli Yeni Yıl Kampanyasını kaçırmayın.. Günlük Bilet - 15.00 TL Yeni Yıl İndirimi - 11.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2019 ~ Haz 29, 2019
2. Uluslararası Klasik Araç Festivali, 28-29-30 Haziran 2019 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde…

Kimileri için sadece eski otomobil, kimileri için hiçbir şey ifade etmeyen ama belli bir kesim için ise hayatlarının anlamı, geçmişe yolculuk, yaşanmışlık, nostalji, zerafetin sembolü, ailenin bir bireyi, tutku ve vazgeçilmezlik gibi birçok anlamı taşıyan klasik araçlar…

Türkiye genelindeki 8 Klasik Otomobil Derneğinin katılımıyla 9 Ağustos 2011 tarihinde resmen kurulan Antika Otomobil Federasyonu (AOF), ülkemizdeki yerleşik Antika ve Klasik Otomobil Derneklerinin bir araya geldiği bir federasyon olup, antika araç sahiplerinin ortak menfaatleri doğrultusunda çalışmalarda bulunmaktadır. Antika Otomobil Federasyonu (AOF), tekrar dev bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. Her sene düzenlemesi planlanan, 50.000 kişinin katılımının beklendiği festivalimizde Türkiye’de ve yurt dışında faaliyet gösteren klasik araç kulüplerinin üyeleri, klasik araç koleksiyonerleri, galeri sahipleri, klasik severler ve tüm otomobil meraklılarına ev sahipliği yapacak olmanın heyecanı içerisindeyiz.  Türkiye’de ikincisi gerçekleştirilecek olan Uluslararası Klasik Araç Festivali 28- 30 Haziran 2019 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde tekrar sizlerle... 3 gün sürecek olan festivalimizin her saniyesini dolu dolu geçirebileceğiniz aktiviteler planlamaya başladık. Ayrıca koleksiyonerlerin sahip oldukları en nadide klasikleri sergilemeleri, müzayedemize katılmaları ve görsel ziyafetimizi paylaşmaları ile dopdolu ve zengin bir program bizleri bekliyor olacak. Tabii ki bunun dışında daha değişik, daha farklı, yarışmalı ve hediyeli özel sürprizlerimiz de olacak.

- Festival alanı belirtilen günlerde 10:30-19:00 saatleri  arasında ziyarete açık olacakır.- Festival alanına girecek herkes, yaş alt-üst sınırı  olmaksızın bilete tabidir.- Organizasyon firmasının, programda, performans saatlerinde  veya bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon sahibi, diğer misafirleri rahatsız eden/edeceknitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedeliniiade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT