20. Yüzyılda Modernizm, Postmodernizm ve Çağdaş Sanat

20. Yüzyılda Modernizm, Postmodernizm ve Çağdaş Sanat

Tarihler: 20 Kasım 2018 Salı ~ 11 Aralık 2018 Salı 11.00 - 13.00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi

Ücret: 600.00 TL

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 012 277 22 00

Faks: 0212 229 49 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2018 ~ Ara 11, 2018

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi, küratör ve sanat eleştirmeni Beral Madra ile 20. yüzyılın sanat akımları üzerine bir yetişkin eğitimi gerçekleştirecek.

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi, 20. yüzyılın sanat akımlarını merak edenler ve çağdaş sanat ile ilgili kapsamlı bilgi sahibi olmak isteyenler için yetişkin eğitimi düzenleyecek.

Küratör ve sanat eleştirmeni Beral Madra’nın anlatımıyla 20 Kasım Salı günü başlayacak eğitim programı, Sabancı Holding’in katkılarıyla kapılarını açan “Rus Avangardı. Sanat ve Tasarımla Geleceği Düşlemek” sergisine paralel olarak gerçekleştirilecek. “20. yüzyılda Modernizm, Postmodernizm ve Çağdaş Sanat” başlığı altında verilecek dersler, katılımcıların 20. yüzyılın sanat akımlarına dair detaylı bilgi sahibi olmalarını sağlayacak. Bu kapsamda Beral Madra; İzlenimcilik, Dışavurumculuk, Kübizm, Dadaizm, Sürrealizm, Yeni Nesnelcilik, Soyut Dışavurumculuk, Fluksus, Yeni Gerçekçilik, Pop Art, Minimalizm, Kavramsal Sanat ve Yeni Dışavurumculuk akımlarını çağdaş sanat meraklılarına anlatacak.

Eğitimler, 20 Kasım’dan itibaren 4 hafta boyunca Salı günleri 11.00-13.00 saatleri arasında SSM’de devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT