2016'da Niyetini Gerçeğe Dönüştür

Tarihler: 26 Aralık 2015 Cumartesi ~ 26 Aralık 2015 Cumartesi 26 Aralık 2015 11:00

Yer: Atölye Ceres

Ücret: 1. Kategori - 70.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2015 ~ Ara 26, 2015
Meltem Güner eğitmenliğindeki "2016'da Niyetini Gerçeğe Dönüştür" workshop atölyesi, 26 Aralık'ta Atölye Ceres'te düzenleniyor.

"Meltem Güner ile 2016'de niyetlerimizi gerçeğe dönüştürüyoruz. Kalpten geleni dile dökebilmenin yollarını öğreniyoruz.

Niyet aslında bizim bulunduğumuz bir halden diğer bir hale geçişimizin yol haritası, yolculuk biletidir. Öncelikle nerede olduğumuzun kabulü ve fark edişi ile belirleriz nereye, hangi hale veya duruma geçeceğimizi. Yani önce tespit ve kabul ile başlar her şey, sonra bırakmak ile devam eder. En önemlisi ise varacağımız noktanın beyanıdır ki eğer ne istediğimizi biliyorsak verildiğinde de şükrederiz. Şükür halinde olan bir kalp huzurludur, huzurdadır. Aldığı ve verdiğinin farkında olan hayatla alışveriştedir. Durdurmak istemez, pişmanlık yaşamaz, isteksizlik ona uğramaz, mutluluğun anahtarı elindedir. Bu çalışmada Meltem Güner ile 'Niyet Defteri' kitabında anlatılan niyet etmenin inceliklerini inceliyor ve beraberce niyet ediyoruz.  

Niyet Defteri, hayata yön verişimizin tesadüfler aracılığı ile değil  bizim siparişlerimizle olduğunu hatırlatıyor. Her ifademiz, korkularımız, beklentilerimiz niyetlerimize yön veriyor. Kalpten geleni dile dökebilmenin yollarının anlatıldığı kitap, yazar tarafından uygulanan yöntemleri, seminer ve bireysel çalışmalarda aktarılan deneyimleri ve kadim bilgeliklerden hatırlatmaları içeriyor. Ulaşmak istediğimiz hedefe gidişin, yolunu kolaylaştırmayı anlatıyor."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT