26. İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu

26. İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu

Tarihler: 29 Ocak 2019 Salı ~ 02 Şubat 2019 Cumartesi

Yer: İTÜ Maçka Kampüsü

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2019 ~ Şub 2, 2019

26 yıldır aralıksız gerçekleşmesi sebebiyle Türkiye’nin en uzun soluklu öğrenci etkinliği olarak anılan ve her yıl kendine kattıklarıyla yıllardır yenilikçi olan İTÜ EMÖS bu sene de sizlere bambaşka bir dünyanın kapılarını aralamaya geliyor!

Türkiye’nin en aktif iş ve kariyer kulüplerinden biri olan İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından bu sene 26.sı düzenlenen İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu (İTÜ EMÖS), 29 Ocak-2 Şubat 2019 tarihleri arasında “Yapay Seçilim” ana teması çerçevesinde şekillenecek.

Dijital dönüşümün hüküm sürdüğü günümüzde, değişen dünyaya ayak uyduramayanların artık ayakta kalamadığını anlatacağımız 26. İTÜ EMÖS; ‘’Yapay Seçilim’’ teması çerçevesinde Internet of Things, Marketing 4.0, AI and Robotics, Industrialized Analytics, Blockchain, Design Thinking alt başlıkları incelenecek.

Şehir dışından gelen katılımcılar için konaklama seçeneği de bulunan ve 5 gün sürecek olan etkinlik kapsamında, dinleyiciler alanında uzman üst düzey yöneticilerin katılacağı oturumlar ile hem güncel iş trendleri hakkında bilgi sahibi olacak hem de iş dünyasının önde gelen isimleri ile birebir iletişim kurma fırsatı yakalayacaklar.

Oturumlara paralel olarak gerçekleşecek olan İTÜ EMÖS Kariyer Atölyeleri ile dev şirketler ile vaka analizi, iş simülasyonu ya da eğitim gibi platformlarda bir araya gelme şansı yakalayacak olan katılımcılar, diğer yandan da kültür, sanat, kişisel gelişim vb. gibi ilgileri olan alanlar üzerine gerçekleşecek interaktif workshoplarla hem eğlenecek hem de kişisel gelişimlerine katkıda bulunabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT