3. Ders: Hikayelerin Önemi

Tarihler: 18 Kasım 2017 Cumartesi ~ 18 Kasım 2017 Cumartesi 18 Kasım 2017 14:00

Yer: Bahçeşehir Üniversitesi Galata Kampüsü

Ücret: 1. Kategori - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2017 ~ Kas 18, 2017
KısaKes ve İyifilmler Atölyesi kısa film yazmak, çekmek, kurgulamak, sosyal medyada paylaşmak isteyen amatör veya profesyonel bütün sinemacıları ve sinema aşıklarını ‘’A’dan Z’ye Kısa Film Dersleri’’ programına davet ediyor.

Program iki yönüyle benzerlerinden ayrılıyor. Birincisi, kısa filme dair tüm aşamaları, fikir oluşturmadan sosyal medya paylaşımına kadar kapsıyor olması. Hatta hikaye ve video üretiminin kullanıldığı içerik pazarlama gibi konulara ve cep telefonu sinemacılığına uğramayı da ihmal etmiyor. İkincisi ise dersler anlamlı ve başarılı filmler üretilmesini teşvik etmek istiyor. Bu anlamda eleştirel bir gözle, klişelerden ve sıradanlıktan arınmış bir kısa filmin ne olduğu konusu da masaya yatırılıyor. 

A’dan Z’ye Kısa Film Dersleri, KısaKes’in festival ve prodüksiyon birikimi ile İyiFilmler Atölyesi’nden Levent Çetin ve Serdar Kökçeoğlu’nun deneyimlerinin buluşmasıyla ortaya çıktı. Levent Çetin ilk uzun metraj filminin ardından kısa filmler yapmaya devam eden, filmleri yurt içinde ve yurt dışında gösterilmiş bir yönetmen, kurgucu ve eğitimci. Serdar Kökçeoğlu ise bugüne kadar pek çok yayında sinema üzerine yazılar yazdı, kısa film konusunda ise SİYAD Kısa Film Kurulu üyeliği ve İKSV Ulusal Kısa Film Yarışması danışmanlığı yapıyor; kısa film konusunda eğitim veriyor. 

A’dan Z’ye Kısa Film Dersleri’ne ilgilendiğiniz alandaki dersleri tercih ederek katılabilirsiniz. Bütün derslere katılan katılımcılar, 35 saatlik toplam program ile sadece kısa film konusunda a’dan z’ye bilgi sahibi olmayacak, aynı zamanda Kısa Film ve Festivaller dersine de katılma şansı bulacak. Tüm derslere katılanlara sunulacak olan bu özel ders, kısa film festivalleri konusunda merak edilen bütün konuları aydınlatmayı amaçlıyor. 

Hayatında yaratıcı fikirlere, hikayelere, senaryolara yer açmak isteyen, iyi kısa filmler ve videolar yapmak ve bunları en iyi şekilde hayata geçirip sosyal medyaya, festivallere yollamak isteyen herkes derslere davetlidir. 

3. Ders: Hikayelerin Önemi

Tarih: 28 Ekim 2017

-Gündelik hayatta ve iş hayatında hikayelerin önemi nedir? Hikayelere neden ihtiyacımız var?

Empati ve hikayelerin önemi. İş hayatında hikayeli içeriklerin faydası.

Eğitmen: Serdar Kökçeoğlu

Pratik: Hikaye ve anı denemeleri, hayali bir marka için içerik üretimi.

- Etkinlik düzeni numarasızdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT