Abant

Tarihler: 18 Şubat 2018 Pazar ~ 18 Şubat 2018 Pazar 18 Şubat 2018 09:30

Yer: Bilgi İstasyonu

Ücret: - 290.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2018 ~ Şub 18, 2018
Antonina Turizm tarafından gerçekleştirilecek "Abant" turunda yerinizi alın.

İstanbul –Abant Gölü  –Bolu-Gölcük 

"Sabah 06:00 'da Taksim AKM önünde, saat 0 06:30 ‘da Kadıköy Haldun Taner Sahnesi önünde buluşuyoruz. Araç içinde yapacağımız kahvaltı sonrası Sapanca Berceste tesislerinde kısa bir mola veriyoruz. yaklaşık üç saat sonra Bolu Abant Gölü’ne ulaşıyoruz. Abant Gölü Milli Parkı  etrafında yapacağımız yaklaşık 2 saat sürecek  doğa yürüyüşü sırasında çevrenin tarihi, doğan bitki örtüsü ve karın keyfini çıkarıyoruz. Yürüyüşümüzün ardından Yeni açılan Abant Doğal Tabiat Müzesi’ni geziyoruz.

Müze içerisinde Bolu’da ve çevresinde yaşayan yaban hayvanları ve doğal bitki örtüsünü gösteren görselleri görüyoruz. Abant gezimiz sonrasında serbest vaktimizde dileyen misafirlerimizde kurulan Bolu köy pazarında yöresel  ürün alışverişi yapabilir. Abant kış aylarında manzarası ve doğa görüntüsüyle ziyaretçilerini mest ediyor. Abant Milli Parkı ve çevresindeki gezimizden sonra sonra öğle yemeğimizi Abant Gölü Kenarında Abant Göl Gazino Restoranında alıyoruz. Öğle yemeğinin ardından yaklaşık iki saat süren yolculuktan sonra Gölcük Tabiat ve Milli Parkı’na ulaşıyoruz. Gölcük Gölü doğal çevresi ve barıdnırdığı ağaç çeşitleriyle Türkiye’nin önemli tabiat parklarından bir tanesidir. Eşsiz Göl kenarında köşk manzarası ve Göl etrafından yapacağımız 1 saatlik anlatımlı geziden sonra harika manzaraya karşı sıcak çaylarımızı ve kahvelerimizi içebiliriz.  Gölcük gölü ve çevresinde yapacağımız gezinin ardından yaklaşık 3 saat sürecek yolculuktan sonra Kadıköy ve Taksim’e ulaşıyoruz. Dönüş yolunda vereceğimiz ihtiyaç molasından sonra Tahmini İstanbul’a varış saatimiz saat  21:00’dir.

*Gezimiz 0-6 yaş katılımı için uygun değildir."

Öğle Yemeği Menüsü
Çorba (Günün çorbası)
Kişi Başı Mevsim Salata
Alabalık (Kılçığı  alınmış  terayağ tavada fleto ) veya Izgara Et Köfte, tercihe göre Sucuk
Kabak Tatlısı veya kaymaklı ekmek kadayıfı
Su ve çay

*Yemek tercihinizi gezi günü rehberimizle paylaşmanız rica olunur. 

Fiyata dahil olan hizmetler:
* Bölgeyi Antonina Turizm eşliğinde gezebilme farkı 
* Sabah kahvaltılık kumanya 
* Öğle yemeği Abant Göl Restoran’da alınacaktır.
* Abant Milli parkı ve Gölcük Gölü Milli Park giriş ücretleri
* Otoban, otopark, ulaşım giderleri

Fiyata dahil olmayanlar:
Yemeklerdeki ekstra içecekler 

Önemli Notlar:
1. Turumuz belirttiğimiz saatte başlayacaktır. Tur buluşma yerimizde hareket saatinden 15 dakika önce bulunmanız gerekmektedir. Geç kalınması durumunda sorumluluğun firmamıza ait olmadığını belirtmek isteriz.
2. Tüm turlarımızda, turda anlatım yapan rehberinizi daha iyi duyabilmeniz için, rehber kulaklık sistemi kullanılmaktadır.
3. Araç büyüklükleri katılımcı sayısına göre değişmektedir. 12 kişiye kadar Sprinter Minibüs araçla 12 ve üstü 25 kişiye kadar Midibus Araç kullanılmakta olup. 25 kişi ve üstü katılımda Otobüs kullanılacaktır.

Kıyafet Hakkında
Abant ve Gölcük gölü hava sıcaklıkları 0 veya -1 derece arasında değişmekte olup. Katılımcıların mutlaka sıcaklığı koruyan kışlık mont, atkı, bere ve eldiven takması tavsiye olunur. Kar ve buzlanmaya karşı yürüyüşü aksatmayacak kaymaz ayakkabı tercih etmeniz önerilir. Gezimizde yürüyüş için baton zorunlu olmamakla beraber denge amaçlı dileyen misafirlerimiz yanlarında getirebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT