Açık Diyalog İstanbul Çocukları Sanatla Tanıştırıyor

Açık Diyalog İstanbul Çocukları Sanatla Tanıştırıyor

Tarihler: 07 Aralık 2019 Cumartesi ~ 14 Aralık 2019 Cumartesi

Yer: Açık Diyalog İstanbul

Adres: Valikonağı Caddesi Ece Apartmanı No: 106 / 1 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 76 62

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2019 ~ Ara 14, 2019

Teşvikiye’de bulunan Açık Diyalog İstanbul, çocukların sanatla büyümeleri amacıyla Aralık ayında da birçok çocuk atölyesine ev sahipliği yapıyor.

İlk atölye çalışması 7 Aralık Cumartesi günü saat 12:30-14:00 arasında sanatçı ve eğitmen Pınar Yılmaz önderliğinde gerçekleşecek. 7-11 yaş aralığındaki tüm çocuklar için olan atölye çalışmasında; modern sanatın gelişmesine yaptığı katkılar ve etkisiyle çoğu zaman modern sanatın babası olarak anılan Fransız ressam Paul Cezanne’ın hayatı, sanatı ve çalışmaları anlatılırken bir yandan da katılımcılar Cezanne’ın çalışmalarından aldıkları ilham ile kendi çalışmalarını yapacaklar.

Bir diğer atölye çalışmasının konusu ise 2018 yılında UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası kalıcı listesine giren ve ‘tarihin başladığı yer olarak kabul edilen’ Göbeklitepe. 14 Aralık Cumartesi günü saat12:30- 14:00 arasında deneyimli eğitmen Begüm Çalışkan ile gerçekleştirilecek olan “Göbeklitepe Atölyesi”nde çocuklar, kültürel miraslarımızın büyülü dünyasında yolculuğa çıkarken, incelenen yapı ve eserler üzerine birlikte düşünecekler. Çocuklar bu atölyede, Göbeklitepe’nin tarihi ile ilgili bilgi edinirken bir yandan da buradan aldıkları ilhamla üç boyutlu çalışmalar imkanı bulacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT