Ahmet Elhan ile Fotoğraf Atölyesi

Tarihler: 16 Şubat 2018 Cuma ~ 16 Şubat 2018 Cuma 16 Şubat 2018 19:30

Yer: Açık Diyalog İstanbul

Ücret: - Tam 991.00 TL, Öğrenci 814.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2018 ~ Şub 16, 2018
Ahmet Elhan ile Fotoğraf Atölyesi etkinliği Açık Diyalog İstanbul'da gerçekleşecek.

Açık Diyalog Istanbul’da Ahmet Elhan seminerlerinin ikincisi;  optik imgenin kurulması üzerine odaklanıyor. Yerler, bedenler, yüzler, ve nesneler temel alınarak imge yapılandırmasının olanakları inceleneceği bu çalışmanın hedefi; katılımcıların tartışılan örneklerin ışığında kendilerine ait bir imge dizisi yapılandırmaları ve seminer sonunda üzerinde çalışabilecekleri bir proje ortaya çıkarmalarıdır.

Ahmet Elhan Hakkında
Grafik tasarımı ve sinema-tv egitimi alan, fotograf sanatçısı Ahmet Elhan, çalısmalarında fotografın ontolojik durumunu ve izleyicinin algı yapısını, zaman ve mekân bakımından inceler. Eserlerinde, sosyal kodları, toplumdaki merkezi algı ve güç. iliskilerinin arasındaki paralellikleri dikkate alarak, yüzeyde sapmalar halinde yansıtır.

- Yetişkinler içindir, kayıtların 12 Şubat Pazartesi tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Kayıt yaptırdıktan sonra telefonla (0212) 232 76 62 veya info@opendialogueistanbul.com adresinden teyit edilmesi gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT